Valborg idag!!

Malmö gick bra. Jag körde ner redan vid elva på måndagen så kunde pojkarna sova sin middag i bilen. Väldigt tyst och skönt. VI kom fram och åt lite lunch. Sedan gick vi ner till stranden. Vi gick ut på bryggan och sedan ner i sanden. Pojkarna fick gå barfota och tyckte det var super kul. De gick ner och plaskade i vattnet med händer och fötter. De plockade lite stenar och smakade på tången. Livet var nog väldigt härligt för dem då. Det kommer komma bilder men vår kamera är inlämnade så jag måste vänta tills jag fått bilderna av Melissa som fottade.

Natten gick bra och pojkarna vaknade halv sju. På tisdagen var vi ute på  lekplatsen på förmiddagen och åkte sedan till nya köpcentret entré. Där åt vi wok till lunch. Leon och Noel tyckte nudlarna var långa och kladdiga men väldigt goda :)
Det blev lite shopping. HIttade en top till mig och strumpor till barnen. Letade efter vita nylonstrumpor. Finns ingen stans. Finns leggins men inte hela. Inte ens i en butik som bara sålde strumpbyxor. Ska ju ha till bröllopet. Men men jakten fortsätter!

Veckan har varit lugn annars. Jag och Pojkarna har varit ute mycket i solen. De älskar vara ute. Leon har lärt sig vad katten säger och Maou högt när man frågar honom. Och ibland ändå. Måste ju träna. Låter så gulligt. Så duktiga mina underbara barn.

Ikväll ska vi till mamma. Vi ska vara där kl 19.00. Men eftersom det är eldningsförbud blir det ingen stor brasa men det blir en liten så vi kan grilla i alla fall. För grilla får man. Trevligt trevligt.

Nej nu ska jag snart väcka barnen som sovit sedan ett. Tänkte de skulle sova ut ordentligt idag så de är lite med och vakna när vi kommer till mormor!! Men nu får det räcka!!

Kram och hej!

Malmö idag!!

Hej,
Idag åker jag och Leon och Noel till Malmö. Vi ska hälsa på Meissa och kommer sova över i hennes lägenhet! Man kan säga att vi ska ta semester. En liten minisemester. Där allt är precis som vanligt, fast vi är borta i stället för hemma. Mysigt komma bort lite och kul kunna gå runder lite i Malmö och fika och göra vad man vill. HItta på saker och inte bara hemma.

I lördags var vi hos pappa på födelsekalas. Det var trevligt med massa god mat. Thaimat i många olika varianter. Efter det på kvällen lämnade vi barnen hos sin farmor och jag och Martin åkte in till stan. Vi satte oss på Hamnkrogen tillsammans med Elin och Björn. Kallt som fan men väldans trevligt.

Det var första natten hos farmor och farfar men det hade gått ganska bra. Leon var lite orolig i magen och var vaken mellan ett och tre. Lite lös i magen och skrek en del.

Nej nu ska jag packa det siste. Förresten lägger in en bild på en intressant tatuering men varnar känsliga läsare!!

Tack och hej!!

Lång dag!!

Idag har jag och pojkarna varit på Väla. VI fick ta bussen dit och sedan hämtade Martin oss när han slutade jobba. Vi tog bussen 12.37 och var hemma nu kl 19.00. Stackars barn.
Här kommer lite bilder på våra fynd:


En klänning till mig!

Till mig igen!!

Sjalar till tärnklänningar, de är vita med silvriga sträck!!

Pojkarnas nya jackor

Nya byxor

Nya byxor med Bamse på fickan

Shorts till Noel

Leons shorts

Shorts och t-shirt till Noel

Och så klart till Leon!!

Blev även vars en pjamas men dem har de på sig så svårt fota!!
RSS 2.0