Första dagen på dagis, helt utan mamma!

Lämnade Leon och Noel på dagis i morse. Kl 8.30. De ska vara där full tid idag till 13.30. Första dagen idag som de ska vila där också, får vi se hur de löser det. Men det är spännande och jag hoppas att det går bra. Hade varit trist om det inte funkade med dagis som jag vill ha det. Men i detta läget passar det ju inte att var egoist direkt. Är ju helt på pojkarnas villkor och det måste kännas tryggt och bra för dem.

Om 30 min ska jag vara hos min BM i Klippan. Jag hade egentligen tid i morgon men har inte kännt mig helt oki så jag ringde och fick komma tidigare. Sedan igår har jag varit väldigt dåsig och kallsvettig. Matt i kroppen. Hade under några timmar i går kväll väldiga värkar som höll i sig i kanske 4-5 timmar. Sedan blev det inte mer. Nu känner jag oro i kroppen och det känns mest jobbigt. Martin har övernattning i natt också vilket inte gör att det känns bättre direkt. Hoppas hon kan lugna mig lite. Om jag har tur kanske hon kan känna och se om det hänt något mer så jag vet om jag har ont i onödan eller om det är på g. Det borde ju vara på g vilket fall som eftersom det bara är 13 dagar kvar! Vi får se vad hon säger. Håll tummen för att allt är bra och det inte är urinvägsinfektion i alla fall.

Nej jag får gå och göra mig i ordning och komma i väg. Ska lämna filmen också. Lika bra ta det på vägen.
Ska försöka komma ihåg att uppdatera i kväll när barnen lagt sig. Idag ska jag göra pasta och kycklinggratäng till middag!!!

Tack och hej!

Det närmar ju sig med storm steg!!

Även om det är drygt och känns som det aldrig kommer ta slut har det trots allt snart gått ännu en vecka och jag har bara två kvar. 17 dagar för att vara exakt. Det är inte så mycket. Men för varje dag jag närmar mig får jag mer och mer ont också. Men det är också ett steg i rätt riktning. Lite nervös över förlossningen börjar jag bli. Hade en lätt förlossning förra gången och inte så mycket värkar innan så det va rinte så smärtsamt. Denna gången kommer jag antagligen inte att smygöppna mig. Det betyder alltså massa mer smärta. Men som någon väldigt klok person sa:
- Det handlar om 10 cm inte flera mil. :-) Nej det ska nog gå bra. Mest nervös över om Martin kommer vara hemma eller inte. Vi får hålla tummen för det.

Dagis går bra för pojkarna. De tycker det rä roligt att vara där och har börjat vara där själva under vissa stunder. De blir ledsna när jag går så klart och igår blev de ledsna när jag kom igen. Men idag var de glada när jag kom och hämtade dem och ville gå in igen. Kul att de trivs och det är underbart att få några timmar själv. Hinner jag handla, hem packa upp, röja lite och fixa med vad jag vill. När jag hämtar dem igen så är de nymatade och mätta och trötta. Kanon. Sedan kommer de ju att sova där men just nu får de sova hemma. På måndag är första vilan.

På tisdag ska jag till BM igen. Hoppas hon kan kolla om bebis e fixerad och om jag öppnat mig något mer. Inte säkert att hon vill det, men ska fråga i alla fall. Tror att magen har sjunkit ner lite också men vet inte hur långt tid innan den kan göra det. Ja letar ju tecken hela tiden och tror att det är dags. Men det kommer när det kommer så kan inte göra så mycket, lär ju inte missa när det e på g!!

Nu ska jag surfa runt lite!!
Hej hej!

Så lurad, igen!!

Fick en blödning i går kväll och täkte att det var ett gott tecken. er värkar och sammandragningar på kvällen och mer ont hela dagen. Men har det kommit en bebis, nej så klart inte. Han kommer aldrig komma ut. Drygt. Längtar så efter min lilla bebis nu. Vaknade kl 5 i morse och förstod att det inte skulle komma någon bebis denna natten, grät en stund! Jäkla hormoner...

Idag ska vi till BVC med pojkarna på 1,5 års kontroll. Det är vaccination också. Var länge sedan vi var där nu så det ska bli spännande att se hur stora de är. Vikt och längd.

Dagis går jättebra. Förra veckan var vi där varje dag och på torsdagen och fredagen var de en liten stund själva också. I helgen blev de förkylda så denna veckan har vi inte varit där ännu. Men det blir nog i morgon en runda i alla fall. De är pigga fortfarande bara väldigt snoriga.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.
Hej hej
RSS 2.0