Snart nytt decenium!!

Lillejul var som vanligt super trevligt. Julafton lika så. Barnen fick massa paketer. Bla ett kök med tillbehör, en snickarbänk, tågbana, kläder, byggklossar och annat smått och gott. Vi åt gott och tomten kom. Leon och Noel var lite blyga men inte rädda för tomten. De kramade honom och njöt av sina paketer.


Noel och tomten!!

Noel hos tomten.

Den 26de var vi hos min mamma och firade med dem. De bjöd på anka, super gott!! Den 27de fyllde mina stora killar 2 år. Det var en fin dag med massa gäster och många paket. På barnkalaset var det 12 barn med deras föräldrar och senare kom släkt och vänner utan barn. Leon och Noel stortrivdes.Dukat för kalas med hembakade kakor så klart!!

Leon och Noel leker med några av sina nya leksaker de fick på födelsedagen.

Igår var min syster hos oss tillsammans med hennes barn hela dagen. Det var super mysigt. Vi gick till lekplatsen vid skolan och lekte och fikade. Barnen gick själva. Små bebisarna sov i vagnen. Mysigt. Efter lunchen av saffransgravad lax och dillstuvad potatis ar vi och lekte i källaren i vårt lekrum. Leon trillade och slog i bakhuvudet. Måste slagit ihop tänderna ordentligt eftersom han fick ett stort jack i underläppen och båda framtänderna är lösa och blödde. Stackars lille killen. Han fattas även en flisa på ena tanden. Ucsh! Så idag ska vi åka till tandläkaren.

I kväll ska vi på tjejkväll, med alla barnen till Ange och hennes lille Leo. Det ska bli trevligt och kul att se deras nybyggda hus. Leon och Noel får sova sen middag så de orkar. Vi ska dit vid sex. Martin kommer hem i kväll men han kanske ska på killkväll hos Magnus. Vi får se. Det är jag Pia, Li, Ange och alla barnen.

I morgon är det nytt decenium.. igen! Helt otroligt vad förra gick fort. I morgon kommer Anna, Niklas, Nathalie och Kellie hit för att fira det gångna året och början på det nya.
Ha det bra alla och GOTT NYTT 2010!!

RSS 2.0