Snart nytt decenium!!

Lillejul var som vanligt super trevligt. Julafton lika så. Barnen fick massa paketer. Bla ett kök med tillbehör, en snickarbänk, tågbana, kläder, byggklossar och annat smått och gott. Vi åt gott och tomten kom. Leon och Noel var lite blyga men inte rädda för tomten. De kramade honom och njöt av sina paketer.


Noel och tomten!!

Noel hos tomten.

Den 26de var vi hos min mamma och firade med dem. De bjöd på anka, super gott!! Den 27de fyllde mina stora killar 2 år. Det var en fin dag med massa gäster och många paket. På barnkalaset var det 12 barn med deras föräldrar och senare kom släkt och vänner utan barn. Leon och Noel stortrivdes.Dukat för kalas med hembakade kakor så klart!!

Leon och Noel leker med några av sina nya leksaker de fick på födelsedagen.

Igår var min syster hos oss tillsammans med hennes barn hela dagen. Det var super mysigt. Vi gick till lekplatsen vid skolan och lekte och fikade. Barnen gick själva. Små bebisarna sov i vagnen. Mysigt. Efter lunchen av saffransgravad lax och dillstuvad potatis ar vi och lekte i källaren i vårt lekrum. Leon trillade och slog i bakhuvudet. Måste slagit ihop tänderna ordentligt eftersom han fick ett stort jack i underläppen och båda framtänderna är lösa och blödde. Stackars lille killen. Han fattas även en flisa på ena tanden. Ucsh! Så idag ska vi åka till tandläkaren.

I kväll ska vi på tjejkväll, med alla barnen till Ange och hennes lille Leo. Det ska bli trevligt och kul att se deras nybyggda hus. Leon och Noel får sova sen middag så de orkar. Vi ska dit vid sex. Martin kommer hem i kväll men han kanske ska på killkväll hos Magnus. Vi får se. Det är jag Pia, Li, Ange och alla barnen.

I morgon är det nytt decenium.. igen! Helt otroligt vad förra gick fort. I morgon kommer Anna, Niklas, Nathalie och Kellie hit för att fira det gångna året och början på det nya.
Ha det bra alla och GOTT NYTT 2010!!

Lillejul och kul!!

Idag är det lillejul och vi firar jul med pappa och hans familj. Enligt traditionen ses vi hos min syster och hennes familj. Iår blir det julmacka och risgröt. Mums. Och så klart julklappar till alla barnen. Martin jobbar och vi hoppas att han hinner i någorlunda tid.

I morgon kommer Martins familj hit. Bröder med barn, föräldrar och morfar. Min syster kommer ju också eftersom hon är tillsammans med Martins bror. Skoj. Vi samlas mitt på dagen och äter lutfisk. Sedan mys fram till Kalle och efter det kommer tomten till alla barnen. Ska bli spännande se barnens reaktioner på tomten och julklapparna. Massa roliga saker får de!

I veckan har jag varit riktigt flitig. Bakade 104 bullar, 72 muffins, 80 nötknäck, 60 ischoklad med vitchoklad och 60 bananfudge. Tog själv och sågade av granen och bar och satte in den. Känns skönt att klara sig själv lite. Känns upplyftande att klara saker man inte hade gett sig på om mannen varit hemma.

Nu ska jag aktivera mina rastlösa barn!

GOD JUL alla min vänner och läsare!!

Oj vad dålig jag blivit...

.. på att blogga. Går upp pch ner med motivationen. Ni får protestera om ni tycker jag blir för tråkig.

Just nu händer det mycket hela tiden. Det vankas jul med stormsteg och vi ska vara hemma hos oss. Super trevligt. I veckan har barnen varit på dagis som de brukar och jag och Casper var på ÖF i Munka med Malin och Melvin. Det är bara för bebisar. Nu på onsdag är det julavslutning med julfika och mys. På eftermiddagen bakade vi pepparkakor med alla barnen. Leon, Noel och Nellie. Det  gick bra och de var duktiga och kavlade och tryckte figurer i degen. De åt ju lite också men det får man ta! Det blev bra och hur goda som helst.

I torsdags var vi hemma hos Emma och lekte med barnen. Malin var också där med sina barn. André sov i bilen så vi träffade bara Emma. Men det var trevligt ändå och Leon och Noel lekte fint. Det blev lite kex och fika med. Mysigt.

I fredags var Anna, Nilkas, Nathalie och Kellie här. Vi gjorde hamburgare och såg finalen på Idol. Var ju tyvärr Erik som vann. Men kanske var bra det för Calle som får många alternativ att välja mellan. Erik är ju fast vi det han vinner. Det var en bra kväll med trevligt sällskap och gott att äta.

På lördagen var vi hos mamma. Pia och Magnus passade huset. Vi byggde pepparkakshus och fikade och åt sedan på kvällen också. Vi var alla syskon, både Pias och Magnus (utom Markus) och alla barnen. Det var en trevlig men intensiv dag. Vårt hus fick en röst så tyvärr vann vi inte. Li och Zebastian vann. Duktiga. På kvällen åkte jag hem till Anna. Niklas var ute och svirade och Martin gick på Lussevaka medPia, Magnus, Anne och Markus. Jag var helt ledig från barnen. Malin passade. Det var super skönt. Bara snacka lite skit och umgås lite själv. Två coola brudar på samma nivå :-)

Igår morse lussade vi för Martin på sängen. Han blev glad även om han var trött. Frukost och allt fick han. Mysig dag hemma med barnen. På kvällen kom farmor och farfar och pratade om julen. Vi ska ju vara här med Martins föräldrar, bröder och morfar. Med respektive och barn. Tror det kommer bli en super mysig dag.

Nu snöar det!! Mys mys.. hoppas det stannar till jul. Mest troligt inte. I kväll ska Leon och Noel gå Lucia på dagis. De ska vara pepparkaksgubbar. Det ska vi så klart gå och se. Stora de är nu mina älskade snuttar. Snart två år!


Farfar är favoriten!Alla kusinerna på min sida!


Nathalie på besök.


Lusse för pappa på morgonen!


Busungarna!
RSS 2.0