Kusinträff och magsjuka!

I lördag träffade jag, mina systrar och våra två kusiner Maria och Camilla med våra respektive. Utom Camillas kille som var på annat håll. Det var super trevligt. Vi var hemma hos oss och vi hade lämnat pojkarna till min mamma så vi kunde ha en skön kväll i lugn och ro. Vi åt fylld grapefrukt till förrätt. Det var hur gått  som helst. En blodgrape som gröps ur och sedan blandar de ruckolasallad, skinka, chilli och köttet från grapen. Sedan lades det tillbaka i grapen och toppades med en god sås. Till huvudrätt hade vi kyckling, ris, currysås , banan, jordnötter, casheynötter och mango "choutney". Sedan blev det morotskaka till efterrätt. Och så godis och snacks till lite geni.  

Precis lagom till gästerna kom ringde mamma och sa att vi fick komma med nya pjamas, bodysar och blöjor. Leon hade tömt ordentligt flera gånger. Det blev lugnare under natten. När vi sen hämtade dem i går var det lungt. Lagom till Martin körde till jobbet vid fyra började han igen. Det tog några timmar sedan  kräkte han ner hela mig och hela sig. Härligt. Han kräkte en gång till senare och efter en timme kräkte Noel också. Han kräkte massa gånger och en gång i dag också. Båda har varit rejält lösa i magen. Men nu har de somnat och hoppas de sover gott hela natten. 

Jobbigt med magsjuka på två barn och så ska man tänka på sig själv också och orka vara gravid. Tufft, men det går. I dag har Martin tack och lov varit ledigoch så även i morgon! Skönt det!

Kram!!

Mammaträff och bröllop!!

Idag hade jag besök av några mammor. Cecilia med Ludvig och Anton, Malin med André och Caroline med Seth. Det var roligt och skönt för barnen att leka av sig. De hade nog kul alla. Verkar i alla fall så.

Efter besöket åkte jag, Li, Zeb, Leon och Noel till Väla. Där köpte vi papper och olika saker till inbjudningskorten. Hade budget på 1500 på inbjudningskorten. När kuverten kommer som jag fick beställa slutar notan på 845 kr. Det är ju helt oki. Så är där lite utrymme för porto också som jag glömt räkna medså det är kanon.

Har lånat en skärmaskin av mammas jobb. Där man skär papper så blir det snyggare än att klippa. Martin är ledig i morgon, så då blir det klippa av. Jag har varit hos mamma och skrivit ut alla papper också nu på kvällen.

Åh allt är så spännande nu igen. Det är på riktigt nu ju. Ska göra kort och skicka och sen finns det ingen återvändo. Wie jag ska verkligen gifta mig och bli fru Agersten. Åsa Agersten!! Wow vad läckert!!

Kram och hej!!

Onsdag!!

Idag är det onsdag. Helt vanlig dag. Fick sovmorgon i morse och sov till 10.30. Hur skönt som helst.  

Igår var jag hos BM för jag haft så ont i min mage. Hon skickade mig vidare till gynakuten i Helsingborg. Ringde dit och skulle försöka få en tid. Det var väldigt svårt och jag blev verkligen dåligt mött. Slutade med att jag la på och började gråta. Martin fick ringa upp dem och fråga vad de höll på med. Till slut fick vi i alla fall komma in. Alltvar bra och det såg fint ut. Gjorde ett vul och det var härligt att se det lilla livet. Och ja, där var bara en. Hur mysigt som helst.

Idag jobbar Martin kväll och jag, Li och Zebastian har TVn för oss själva. Just nu ser vi arga snickaren sedan blir det riskförlossningar. Jag och Martin har sökt ca 10 jobb till Martin idag, Hoppas nu att något går hem. Ska ringa några i morgon också.

MIddag idag: Fisk med sås och potatis. Jag stekte fisken tillsammans med paprika  och tomat. Citronpeppar och curry. Hällde på grädde, creame fraish, fiskbuljong, lite matlagningsvin och salt. Kokt potatis. Super gott och fick bästa betyg av alla barnen. 

Oj nu fick jag näsblod.

Hej hej!!
RSS 2.0