Kusinträff och magsjuka!

I lördag träffade jag, mina systrar och våra två kusiner Maria och Camilla med våra respektive. Utom Camillas kille som var på annat håll. Det var super trevligt. Vi var hemma hos oss och vi hade lämnat pojkarna till min mamma så vi kunde ha en skön kväll i lugn och ro. Vi åt fylld grapefrukt till förrätt. Det var hur gått  som helst. En blodgrape som gröps ur och sedan blandar de ruckolasallad, skinka, chilli och köttet från grapen. Sedan lades det tillbaka i grapen och toppades med en god sås. Till huvudrätt hade vi kyckling, ris, currysås , banan, jordnötter, casheynötter och mango "choutney". Sedan blev det morotskaka till efterrätt. Och så godis och snacks till lite geni.  

Precis lagom till gästerna kom ringde mamma och sa att vi fick komma med nya pjamas, bodysar och blöjor. Leon hade tömt ordentligt flera gånger. Det blev lugnare under natten. När vi sen hämtade dem i går var det lungt. Lagom till Martin körde till jobbet vid fyra började han igen. Det tog några timmar sedan  kräkte han ner hela mig och hela sig. Härligt. Han kräkte en gång till senare och efter en timme kräkte Noel också. Han kräkte massa gånger och en gång i dag också. Båda har varit rejält lösa i magen. Men nu har de somnat och hoppas de sover gott hela natten. 

Jobbigt med magsjuka på två barn och så ska man tänka på sig själv också och orka vara gravid. Tufft, men det går. I dag har Martin tack och lov varit ledigoch så även i morgon! Skönt det!

Kram!!
RSS 2.0