45 dagar kvar !!

Det är  en och en halv månad. Inte speciellt långt kvar. Tiden går verkligen fort. Är nu i 33+3, så länge har jag inte varit gravid innan :-) Ibland känns det som jag går på övertid men kommer snabbt på att jag faktiskt har nästan sju v kvar. Tiden går fort och det är mycket praktiskt som ska fixas och hinnas med. Just nu är det mest att komma i ordning i hemmet. Ställa om möbler och göra ordning rummet till lillen. Sedan är dte ju dags för pojkarna att börja på dagis. Behöver lite saker inför det också. Har dock köpt det mesta men ska ha regnbyxor och lite små saker.

När Martin får lön den 13de ska vi åka till Ikea. Där ska vi köpa en förvaringshylla till pojkarnas rum, några hyllor till väggen till deras rum också. Vi ska ha en byrå i hallen som vi kan ha som förvaring till skor och kläder som mössor och liknande. Så tar vi bort skohyllan och en telefonbänk som vi har i hallen nu. Leon och Noel tömmer dem hela tiden och klättrar upp och ställer sig på dem. Jobbigt att städa efter dem och se till så de inte trillar hela tiden. Om jag har tur får jag även en helspegel. Har ingen sån idag och hade varit kul att kunna se hur man ser ut egentligen. :-) 

På söndag ska vi flytta upp tvn. Den bor i Källaren i vår gillestuga nu. Men den ska upp och finnas i vardagsrummet. När/om vi får sålt vår gamla bil ska vi även köpa en ny TV. En platt. Har en gammal 32" bakprojektions tv nu. I källaren i Gillestugan ska vi göra ett stort lekrum till barnen. Så får man gå ner där och leka någon timme om dagen. De kommer ju ha leksaker på sitt rum också. Ska bli skönt att få lite struktur på hemmet. Äntligen!!

Nej nu ska jag återgå till min städning och busiga barnen!

48 dagar kvar!!

Nu är det spännande. Idag är jag i v. 33+0. Det är samma dag som den dagen pojkarna föddes.
Var hos BM idag och allt var fint. Hjärtar slår fint och alla prover är bra. Skulle ta nytt blodprov idag för att göra om min blodgruppering men hon stack i båda armarna och fick fortfarande inte ut något blod. Jag som älskar nålar och allt också. Typiskt. Men men vi skulle försöka igen nästa gång. Ska dit igen den 18/8.

Var på shoppingrunda idag och fyndade lite till pojkarna. Regnjackor inför dagisstart och vars en slarvjacka och tre par byxor. Kul med lite nytt. Var en skön runda i Ängelholm. Pia var också med..

Vet inte mer vad jag ska skriva!!!!!


Tack och hej!!

Tv-stjärna!!

Idag var jag och pojkarna med på tv. På sydnytt angående vårdnadsbidraget. Super fina barnen var. En tjock mamma och två super fina killar!!
Har haft massor av förvärkar denna veckan. Speciellt igår och idag. Idag spänner det ner mot underlivet och hugger till ibland. Men men vi får väl se vad som händer. Ska till Bm på måndag så om inget blir värre eller så under helgen skulle vi kolla det lite då. Annars blir det ju att åka till förlossningen under helgen. Märker vi ju!

Jag förundras över två saker. Den första är grannfejden. Alltså idioter finns det ju överallt och den sista är ju knappast född ännu. Men ändå. De som är med i programmet är ju för fan vuxna människor. Hur beter de sig egentligen? Alltså kasta saker på varandra, kalla varandra för saker och allt vad de nu gör. Det är ju värre än barnen i skolan. Väx upp och bete er. Respektera varandra!

Sedan undrar jag vad det är som gör att barn inte vill sova. När vi vuxna ( de flesta i alla fall) blir trötta, längtar vi efter sängen. När vi väl lägger oss sluter vi ögonen och somnar sakta. Barn som blir trötta fungerar inte riktigt likadant. Man ser att de gnuggar sig i ögonen och blir trötta. Tar man dem till sängen, tycker att man är så snäll som låter dem sova ju!! Så fort man lagt ner dem i sängen blir de hysteriska och börjar skrika. De känner uppenbarligen inte den tacksammheten som man tycker de borde :-) Vad är det som gör att barn tycker det är så hemsk att sova. Är det verkligen rädsla för att missa något? Är det rädsla för det okända att inte veta vad som kommer eller om mamma finns kvar när man sluter sina ögon. Vid vilken ålder lär vi oss att tycka det är oki och ganska skönt att få sova??


Tack för mig.. hej!

RSS 2.0