Tv-stjärna!!

Idag var jag och pojkarna med på tv. På sydnytt angående vårdnadsbidraget. Super fina barnen var. En tjock mamma och två super fina killar!!
Har haft massor av förvärkar denna veckan. Speciellt igår och idag. Idag spänner det ner mot underlivet och hugger till ibland. Men men vi får väl se vad som händer. Ska till Bm på måndag så om inget blir värre eller så under helgen skulle vi kolla det lite då. Annars blir det ju att åka till förlossningen under helgen. Märker vi ju!

Jag förundras över två saker. Den första är grannfejden. Alltså idioter finns det ju överallt och den sista är ju knappast född ännu. Men ändå. De som är med i programmet är ju för fan vuxna människor. Hur beter de sig egentligen? Alltså kasta saker på varandra, kalla varandra för saker och allt vad de nu gör. Det är ju värre än barnen i skolan. Väx upp och bete er. Respektera varandra!

Sedan undrar jag vad det är som gör att barn inte vill sova. När vi vuxna ( de flesta i alla fall) blir trötta, längtar vi efter sängen. När vi väl lägger oss sluter vi ögonen och somnar sakta. Barn som blir trötta fungerar inte riktigt likadant. Man ser att de gnuggar sig i ögonen och blir trötta. Tar man dem till sängen, tycker att man är så snäll som låter dem sova ju!! Så fort man lagt ner dem i sängen blir de hysteriska och börjar skrika. De känner uppenbarligen inte den tacksammheten som man tycker de borde :-) Vad är det som gör att barn tycker det är så hemsk att sova. Är det verkligen rädsla för att missa något? Är det rädsla för det okända att inte veta vad som kommer eller om mamma finns kvar när man sluter sina ögon. Vid vilken ålder lär vi oss att tycka det är oki och ganska skönt att få sova??


Tack för mig.. hej!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0