När det är sommar i Sverige, är det härligt!!

Nu har vi haft hur underbart väder som helst ganska länge. Det är ju bara så skoj. Och man kan inte säga annat än att sätta sig på trappan kl 22.00 på kvällen i bara t-shirt och short är kanon härligt. Njuter allt vad jag kan. Visst blir det lite varmt och klibbigt ibland med det tar jag. Allt för min älskade sol.

Noel och Leon älskar bär. Har visat dem vinbärsbusken med röda och svarta bär och nu gör de inget annat när vi är ute än sitter där på gräset och plockar och äter. I dag när vi var vid Västersjön och badade växte det fullt med blåbär. Och pojkarna var direkt i snåret och plockade bären efter att jag visade dem att det var oki. Man får ju inte äta alla bär.

Det var kallt i vattnet vid västersjön men Noel var i och gick upp till midjan. Sedan satt han med hink och spade i vattenkanten och fyllde spannen. Leon tyckte det var för kallt och blev ledsen när vattnet nådde till knäna. Men han tyckte det var mysigt att sitta i sanden och kasta och leka med den.

Vi var hos Anne idag och provade min klänning. Den är så gott som färdig nu och helt underbar. Blev verkligen så fin. Ska bli så roligt att få ha den på mig och visa upp mig i den. Det blir tyvärr ganska varmt men det får man ta.

I morgon ska jag till Bm på en omfödersketräff/utbildning. Det ska bli spännande och se vad det innebär. På dagen ska jag, Li, Pia, Leon och Noel till Malin, Nellie och Melvin. Vi ska färga och noppa ögonbrynen. Kul. Vi noppade lite nu i  lördags men blir en annan sak med färg på. På onsdag ska jag och Li till Patricia som ska fixa mitt hår på den stora dagen. Vi ska färga håret och prova uppsättningen. Kommer ta med mig kameran. Hoppas jag. Det ska bli spännande se om vi kan få till något bra.

Nej nu ska jag njuta av att ha Martin hemma en natt. Han sov borta tre nätter förra veckan. I går senast och ska sova borta i morgon igen. Drygt men kul när pengarna kommer!!

Tack för mig high!
RSS 2.0