Måndag och allt e bra!!

Lagom bra väder idag. Solen skiner men inte för varmt. Skulle gå och handla men kan inte hitta min plånbok. Störigt, brukar alltid veta var den är..  behöver ju ha middag. Jag tror den ligger där nere men har inte orkat gå ner och kolla.
Ska äta fisk, potatismos och rivna morötter idag. Gott!!

Igår var vi och kollade på en bil.  En Citroen C8. 7sits. Med sju separata stolar. Tar man bort de bakersta så finns det gott om utrymme att lasta alla barnvagnar. Vi har bestämt att vi ska ha den typen av bil i alla fall. Inte just den. Martin ska åka och titta på en bil till i kväll. I Lund! Får se om jag kan följa med.

Till helgen var det tänkt att vi skulle dansa en intensiv kurs. Har bara lyckats få barnvakt på fredagkvällen. Får se om det löser sig med lördag och söndag. Annars får vi väl hoppa över. Blir ju dansträning här hemma varje kväll.

Idag ringde de från pojkarnas dagis och ville bjuda in oss på ett besök. Så nästa fredag den 5 juni kl 10.00 ska vi dit. Det är bra för då är Martin också hemma och kan följa med. Det ska bli spännande se hur Leon och Noel reagerar på fröknarna och alla barnen. De ska börja på inskolning sen den 17 aug.

Hej kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0