Dop och ny vecka!

Igår var det dop för Casper Karl Lillebror som han heter och hans kusin Melvin Olle. Det var en bra men stressig dag. Noel och Leon var lite rastlösa i kyrkan och Noel höll på att välta det stora ljuset sidan om dopfunten. Inte helt perfekt men det klarade sig bra och de var duktiga på det stora hela.

I festlokalen flöt det på bra och alla uppskattade maten. Det var även en super god tårta, kakor och bullar. Vi fick massa fina presenter och kort. Tack alla!!

Idag var det vägning. Vågn sa precis lika mycket som förra veckan 66,7. Måttet var 103 cm. Inte hänt något på en vecka. Har i alla fall inte gått upp något. Men nu är det nya friska tag och ännu hårdare. Har ju fyra kg till julafton som jag ska bli av med. I dag var jag på spinning med Pia på Friskis i Ängelholm. Ett tufft medelpass. Hängde på ganska bra. Riktigt roligt och härligt efteråt.

Martin skulle haft övernattning i dag egentligen. Men det blev ändrat så han kom hem med en stor bukett med blommor. Stora fina gula rosor och liljor. Helt underbart! Känner mig så lycklig. Han tyckte att jag behövde muntras upp lite!! Så undervar man jag har!! I love him!

Imorgon ska jag till Väla en runda med Casper, Martins mamma och Pia. Kanske Martin kommer med en runda också. Han börjar inte förrän vid middag. Kanon då kan jag gå en runda på morgonen också!! Ska köpa lite julklappar, vinterskor till mig och någon födelsedagspresent. Jag och Martin ska köpa Nintendo WII i julklapp till oss. Med plattan och alla fitness spel och allt. Nice!! Lättare att träna lite hemma också!

Nu ska jag se grannfejden!
Ha d!

Dop i morgon!!

I morgon är det äntligen dags för dopet. Det är alltså full rulle hela dagen och i går och i morgon! Igår var vi i lokalen och flyttade bord, dukade och gjorde i ordning!! Det blir så fint med alla servetter och ljus. Idag ska jag tillbaka sesan för att fixa lite med dekorationer och ta dit det sista.

Idag har jag och barnen varit hos min mamma och lagat soppan vi ska bjuda på. Det är en vintersoppa med köttfärs, vitkol, potatis och ris. Supergod! Med knäckebröd och ost. Sedan blir det klart kakor och tårta och kaffe.
Nu har jag strukit alla kläderna och hängt upp dem och gjort i ordning med det. Skönt att få det fixat. Nu ska vi snart äta sedan blir det bada barnen och som sagt åka till lokalen och fixa det sista.

Måste även slå in Caspers doppresent från mig och Martin. En super söt speldosa formad som en stjärna. Nej nu måste jag fortsätta med detta!

Första passet på träningen!!

Nu har jag kommit hem från ett pass gympa på Friskis i Munka! Det var ett medelpass och ganska tufft. Men det var skoj och man kan göra efter egen förmåga. Anpassa sig! Det känns hur bra som helst att ha tränat och kommit igång igen. Längtar efter vägningen på måndag, spännande att se hur första veckan gått.
Väntar ju inte mig direkt något resultat så snabbt mn ändå spännnade. Har lyckats bra denna veckan tycker jag!! Hållit mig från godis och ätit bättre mat och mindre. Ska göra lit situps varje dag för att få bort gravid magen.

På söndag är det dags att döpa Casper. Det är ju dubbeldop mellan min systers Melvin och Casper. Ska bli roligt. Vi ska vara i Källna kyrka denna gången. Det blir soppa, macka, kakor och tårta.

Nu ska jag gå och lägga mig skriver med i morgon!
RSS 2.0