En vecka kvar!

Martin ska vara hemma hela nästa vecka också. Det känns skönt. Även om det ska bli lite skönt att komma in i sina egna rutiner och vardagen när han börjar igen. Och så klart lönen till hans konto!!
Nu har vi varit förkylda i ca en vecka och det är ganska drygt. Pojkarna var inte på dagis tis och ons så de har varit hemma länge nu tillsammans med mamma, pappa och lillebror. Imorgon ska de dit i alla fall och det ska nog gå bra. De frågar ofta om dagis så jag tror att de faktiskt vill dit, leka av sig lite.

De har börjat prata en del också. Säger inte direkt ord kanske men kan vad alla djuren säger. De säger nanna, tittut och mycket mer. De är verkligen duktiga och förstår vad man säger till dem. Mina stora stora duktiga barn. Så stolt man kan vara redan efter 21 mån.

Igår fyllde Martins mamma år och då var vi där. Vi var först en runda på familia. Men de hade tre års jubileum och massa uppträde. Så lagom till Sarah Dawn Finder skulle spela åkte vi hem. Det var trevligt litet kalas och blev inte så sent.

Nu ska jag se vad som finns i frysen så vi kan få någon middag idag.
Kram!!

Lite bilder från Caspers födelse.


Casper 1 min gammal.

Första måltiden


Stolt pappa


Sover sött..


Poserar för Webbisar.


Redo för hemfärd

4 dagar nu!!

Nu är kl 12.46 och lilleman har varit född i exakt fyra dygn. Det känns fortfarande lite overkligt med helt underbart.
Leon och Noel tycker om sin lillebror och klappar och pussar och gungar honom. De skiner upp varje morgon när de inser att han är kvar hos oss.
Än så länge har det vara mest amning och sova. Mycket amma amma amma. Men det ska ju ställa in sig så att mängden passar till honom och hans behov. Första natten var lite stökig för pojkarna men sedan har det gått bra.
Skönt att ha Martin hemma och undrara hur det kommer gå sen. Men det ska vi fixa på något vis. Har ju honom hemma två v till.

Idag ska Martin tvätta våra bilar, skönt. All tvätt är snart tvättad också så kan vi städa ordentligt i tvättstugan. Skönt, vi börjar komma ordning lite ordentligt.

Nu e det dags att amma igen!!

Hej och hå!!
RSS 2.0