Magiskt!!

Ni vet känslan av när livet känns så jäkla perfekt, men ändå med en viss oro för hur framtiden ska bli. Så känner jag just nu.

Förrestem så kryper Casper helt på knä nu. Kryper fram till gåstolen, ställer sig där och går med den när den rullar. Galning.

Var hos sjukgymnasten igår och äntligen får jag börja men att i alla fall gogga lite. Alltså promenader med inslag av jogging. Det känns super härligt och jag är verkligen laddad att komma igång. Har längtat så efter att springa. Ja nu hörde rätt! :P Känner lycka i kroppen för det.

Idag var jag hos läkaren för alla problem med min mage. Hos kirurgeni Ängelholm. Väntat på tiden länge o i dag var de så dags. Kom dit och vi satt o pratade en stund. Drog hela historien. Han klämde på min mage och jag ömma ordentligt på höger sida. Sedan gjorde han röntgen. Sedan satt vi o prata igen. Han frågade först om jag var säker på att jag inte var gravid igen.. hmm blev ju min tanke vad har han nu känt?? Han sa sedan att jag har en irriterad tjocktarm som kan ha kommit av maginfluensan som jag hade förra året. Det kan man man inte göra något åt utan får vänta ut. Vissa får leva med det resten av livet. Hoppas inte det!

Sedan sa han att min smärta i magen som han kände när han tryckte kanske kunde bero på en cysta. Han visste inte och det fick man ju inte säga när han e doktor. Men han vet inte så jag ska gå på en skiktröntgen för att se om det är en cysta. Blir man ju knappt orolig över det. Tack för den!

Har varit ute på en promenad nu på kvällen. Bara jag. Hög musik i öronen från mp3n och bara jag and the open road! Så härligt. Solen skiner, det doftar nyklippt gräs, fåglarna sjunger och tankarna får gå loss! Det är så otroligt skönt att bara gå och vara fri och kunna tänka på vad man vill. Blir så glad i hela kroppen! Det är så underbart att det nästan blir magiskt!

Det ska va gött att leva.. och just nu e det jäkligt gött!

Helgen!!

I fredags var vi bara hemma och hade fredagsmys jag och Martin. Det blev film, godis och läsk. Martin kom hem kl kvart över åtta så det var precis i tid till Talang hann börja. Det var mysigt. Vi hade video date med Maria     
(o Linus) på msn. Så jäkla roligt man kan ha i en webkamera utan att man ens hör varandra!! Ayo technology!

Igår var det en lång dag. På förmiddagen jobbade Martin. Sedan åkte jag till Åstorp och gick/sprang en runda. Helt underbart att komma ut i friska luften och njuta av den underbara naturen som är uppe på åsen. När jag kom hem röjde vi i carporten och lastade släptet med all skit. Sedan körde Martin iväg med den till tippen. Borta!! Så skönt. Under tiden klippte jag rosbuskarna och rensade lite ogräs. Anna kom förbi och förlåt Anna men det var så jäkla roligt. När hon såg mig sitta och pilla i jorden sa hon: Nu blev jag också lite pillesugen!! Oj, så kan de gå när man pratar utan att tänka först. Eller varav huvudet är fullt pratar munnen. <3<3

Kl sex åkte jag och Anna till Janni/Julia i Klippan för att göra oss i ordning. Janni är så snäll och sminkar oss och fixar vårt hår. Sedan åkte vi till Ängelholm för förfest hos Pia och Magnus. Där var även Malin Daniel, Camilla Fredrik och Gabby och Benny. Där blev det lite ostbricka och singstar. Skit kul. Sedan gick jag, Anna och Janni till 57an. Så jäkla roligt vi hade. Kanske inte Anna som inte dansar så mycket. Men jag tror hon tyckte det var skönt att komma ut lite utan man och barn. Jag, Janni och Anna är fan en perfekt kombo!! Vi är lika galna, hämningslösa brudar utan skam eller blyghet. Underbart. I love you girls <3<3 Hade verkligen super topper kul. Kl 3 kom snälle Linus och hämtade oss. Stackare han måste trott vi var helt koko! Och då var vi inte speciellt fulla. Jaja.. det bjuder vi på. Bilder finns på min facebook och kommer komma även här senare. Kom i säng vid halv fem. Martin började jobba halv åtta så kl sju var det bara att gå upp igen.

Idag har vi haft en mysig dag i trädgården hemma hos min mamma. Vi har fikat, haft picknic, tittat på ankorna, matat hönorna och kastat sten i dammen. Kusinerna var också där så det var dubbelt kul tyckte barnen.

På kvällen har vi varit hos min pappa som fyller år i morgon. Vi fick super god thaimat. Säga vad man vill om hans thailändska fru men laga mat kan hon jäklar i det!!! Mums!

Nu ska jag drick aupp mitt te sedan krypa ner under mitt gosiga duntäcke och hoppa spå en natt lika skön som helgen varit underbar!! =)

Dålig!

Har varit lite slapp med bloggandet på sista tiden. Har haft en massa jag skulle vilja skriva men som inte passar sig känner jag. Kan inte lägga ut hela livet på nätet! Om jag vill att någon ska veta, då vet ni! SÅ kan d va!

Fick lapp hem igår och Casper har fått dagisplats... i Stidsvig!! What a ....! Måste jag alltså lämna barn på två lika ställen i fortsättningen. Casper börjar den 27/9. Så jävla störigt. Jag vill verkligen inte ha honom på dagis i Stidsvig. Alla som jag känner som har barn där eller har haft, har tagit dem där i från eller funderar på att göra det. Det känns ju tryggt. Tycker ju redan från början att Casper är för liten för att börja på dagis när han bara är ett. Och att då behöva lämna på ett dagis jag inte känner mig trygg med. Hmm.. nej tack! Men vad har jag för val? Om jag tackar ja till platsen har jag förtur om det blir en plats ledig att flytta över honom till Östra. Tackar jag nej hamnar jag sist i kön. Och var ska han vara i så fall? Jag behöver ju dagis om jag nu ska kunna plugga. Ahh.. jobbigt! Men men bara att GILLA LÄGET!!

Casper har fått sin första tand. Han ställer sig upp hela tiden nu, mot allt! Han står i kryp ställning o lägger sig på mage. Sedan kan han sätta sig upp igen! Duktig han är min lilla kille. Bara 7 månader o redan så hurtig. DA DA säger han.. DA!

Annars e det mesta som vanligt. Har varit ute på helgerna en del och det känns toppen att få komma ut och känna sig lite ung. Inte bara mamma.  På lördag ska jag tillsammans med Anna, Janni och mina systrar o deras kompisar. Vi ska ses hos Pia och förfesta lite sedan blir det utgång till 57an och dansa sadan i gadan hela natten
:-P

Jag är Åsa, 27 år, 3 barnsmamma, fru och partypingla!! =)

RSS 2.0