Vägning i morgon!!

I morgon är det dags att väga och mäta igen. För en gång skull så känns det lite vemodigt att ställa sig där. Vet inte varför. Kanske för att jag åt godis i helgen och drack cola. Första på en månad. Drack 2 glas cola och åt ca 150 gram godis. Jag och Anna har bestämt att om vi har gått ner när det är vägning så får vi äta godis på lärdagen. Vi måste ha gått ner 0,5 kg. För varje 0,5 kg vi går ner får vi äta 150g godis av valfri sort. Tycker det är bra att ha det så. Att förbjuda godiset gör det bara mer lockande. Men att ära det under kontrollerade former känns som det är det rätta.

Vi har även börjat med en ny tradition kan man säga. Vi ska ses varje lördag kolla på melodifestivalen. Laga mat tillsammans och ha det så trevligt som vi brukar. Tycker det är en underbar idé och längtar redan tills på lördag. Lite jobbigt om Anna går ner och inte jag. Då sitter alla och äter godis utom jag. Men det är bra sätter mer press på mig bara.

I går åkte Leon och Noel till sin mormor och var där hela eftermiddagen. Jag, Martin och Casper var hos Magnus och Pia och färgade håret på mig och Pia. Sedan åkte vi till mamma och åt middag. Leon och Noel blev kvar där och sov över. Vi åkte hem och mös och såg på film. Vi satte upp gemensamma mål för detta året. Både personliga och med hushållet. Viktigt att ha gemensamma mål att sträva efter.

Det är ju inte konstigt att det blir konfliker. Jag går hemma hela dagarna och längatr efter att Martin ska komma hem så jag får hjälp och avlastning. Martin sitter i lastbilen och jobbar hela dagen och längtar efter att få komma hem och ta det lungt, sitta i soffan och leka med barnen. Det är ju bäddat för en konflikt. Gäller att lösa detta och mötas så att man är överrens. Och visst det är ju självklart i de flesta frågor i ett förhållande med ibland behöver man stanna upp och minnas det.

Nu ska jag börja så smått på maten. Mannen e ju och går modell idag. Blev inte att jag följde med. Var så dåliga vägar att tyckte det är onödigt att ge mig ut på vägarna om jag inte måste. Med lille Casper dessutom. Han skulle gå till fem eller sex. Hoppas på fem!! Idag står det räk och kräftsallad på menyn. Men pasta för barnen och mannen. Bara grönsaker för mig. Gör vad jag kan för att hjälpa vågen!! Gott!!

Ha det!

RSS 2.0