Fäljande innehåller fula ord!

Vad fan är det för idioter som tror att det har någon som helst rätt att ge sig på någon annan. ad är det som driver dessa jävla idioter att förgripa sig på och våldta små barn. Hörde på radion om en flicka från Haiti. Hon hade innan jordbävningen blivit våldtagen och gravid. Under jordbävningen förlorade hon både barn och sina föräldrar. Hon var 13 år. 13.. och alla de andra barnen? I alla länder finns detta. Till och med i "oskyldiga" Sverige. Det finns rakt framför näsan på oss. Jag kan inte komma på något som är värre än det som dessa (vill inte kalla dem människor) gör.

Att föra våld eller utnyttja ett barn sexuellt. De som slår barn och tycker de är ingen fara om de råkar bryta några ben på dem. Hur i helvete tänker de? Ett barn föds in till världen med känsla av trygghet och värme från sin mamma. Från deras första andetag känner de trygghet och närhet och kärlek till sin mamma och pappa. Kan ni förstå känslorna i det lilla barnen när mamma och pappa, som ska vara det varma, trygga, kärleksfullaste i världen, orsakar en smärta som skulle få vem som att vackla. Den oerhörda smärta och obeskrivliga känslan av svek och tomhet. All trygghet och kärlek försvinner och det stackars barnen står ensamt. De förstår inte varför någon vill dem illa, varför någon som de älskar högt och som ger dem all trygghet orsakar dem sen sådan smärta.
 
Och hur fan kan det vara att man inte får visa vem är pedofil eller inte?? Hur kan det vara kränkande mot deras privatliv. Vad i helvete?? Visa bilder på de jävlarna i alla tidningar. Både de som våldtar och de som misshandla sina barn eller andra. Låt alla i omgivningen veta vilka dessa männinskor är. De ska fan inte kunna skydda sig och gömma sig. Vi är skyldiga alla dessa barn att förhindra att de fortsätter.

Jag önskar att jag kunde ta alla dessa barnen och ta dem under mina vingar. Skydda dem och visa dem att det finns de som älskar dem. Finns de som vill dem väl och sätter dem framför sig själva. Det är vad jag önskar och brinner för!
TRYGGHET TILL ALLA BARN!!

Anonym
2010-01-30 @ 15:01:42

bra sagt åsa !



man vill bara rädda alla barn som far illa // emma

malin lyngshede
2010-02-05 @ 14:32:26

fyfan kan bara hålla med.. :´(




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0