Happy fu..ing easter!!

Nu e det ju snart påsk.

Som vanligt ska vi vara hemma hos mamma. Det är super trevligt. Vi träffas vi fem. Jag, Malin, Pia, Elin , Magnus och våra familjer. Vi äter god påskmiddag och dricker gått. Bertil skriver alltid i hop små dikter. De rimmar och är små gåtor. Han har sedan gömt påskägg i trädgården. Ett ägg till alla. Alla barn och barnbarn. Förra året var mitt nergrävt vid hästarnas utebox. Vem har sagt att det ska va lätt!! Och så får vi inte leta förrän det börjar skymma och bli mörkt. Sedan är det godis och öppen bar hela kvällen. Verkligen mysigt!

I morgon är det dags att åka till blåkulla. Då tar jag med mig barnen i år =) Tycker de börjar bli stora och kan gott lära sig lite sägelser.. !! =P

Martin kom hem idag.. jippido!! I går med. Dubbeljippido!!! Men så ska han jobba i morgon, fredag, del av lördagen och måndagen. Hur kul påsk e det då?? Hade sett fram emot att ha honom hemma flera dagar denna helgen, eftersom han inte jobbar röda dagar. Men ikke!!! Men får väl vara glad för att han är hemma i bland. Och idag är han ju det så då e jag ju glad idag då ju!!

Jag och barnen har varit hos Maria och Theo och lekt och busat idag. Vi bakade pannkakor med grädde och sylt. Trevligt trevligt!!

Till min älskade make!!

Att älska dig är det jag gör bäst,
att vara med dig gillar jag mest.
Det finns ingen som får mig att känna som du,
det finns ingen jag heller är än din fru.
När vi är tillsammans stannar världen,
där är ingen jag hellre har med mig på färden.
Jag somnar tätt mot ditt bröst,
och vaknar av mjuka ord från din röst.
När du rör mig får du solen att lysa,
och hela min kropp att rysa.
Du fyller med kärlek mitt hjärta,
och tar bort all smärta.
Att vara med dig är det ända jag vill,
jag önskar att tiden stod still.Du är den finaste jag vet, du är den vackraste på jorden!


Minnie Riperton som Stefan sjöng på vårt bröllop!!

Lovin' you is easy cause you're beautiful
Makin' love with you is all i wanna do
Lovin' you is more than just a dream come true
And everything that i do is out of lovin' you
La la la la la la la... do do do do do

No one else can make me feel
The colors that you bring
Stay with me while we grow old

And we will live each day in springtime
Cause lovin' you has made my life so beautiful
And every day my life is filled with lovin' you

Lovin' you i see your soul come shinin' through
And every time that we oooooh
I'm more in love with you
La la la la la la la... do do do do do

Sex, sex, sex!!

Jag vet inte om det är så många som vet detta. Men jag har ju haft funderingar på att utbilda mig till sexolog.. Alltså sexexpert!! Det innebär ju bland annat att man ger råd åt andra och hjälper andra hitta rätt vägar och få upp spänningen på.

Nu låter det kanske konstigt men jag skäms inte. Jag har sex som intresse. Det är väldigt viktigt för mig med sex. Så nu ska jag dela med mig av några av mina tankar kring detta.

* Sex är ju något som de alldra flesta kommer i kontakt med i livet och jag tror det kommer ner mer och mer i åldrarna.

* Det är viktigt att ha en öppen relation till sex och våga prata med sina barn om det.

* Det spelar ingen roll hur eller med vem man har sex (tjej, kille) bara man gillar det och är med på det.

* Målet med sex är ju alltid njutning. Det ska vara skönt för alla inblandade. Våga säga i från. Säg vad du vill och inte vill.

Det är lätt att ha förutfattade meningar om olika typer av personer och vad andra gillar. Tex, homo, partnerbyte, swingers. Man kan tycka och tänka en massa om olika personer. Ibland händer det att man träffar någon som ändrar en åsikter. Som öppnar ens ögon och får en att se saker på ett annat vis. Det är spännande att få ta del av andra människors tankar och ideér. Ibland kan man få lite tips och ibland undrar man hur de tänker.

Vad jag menar är att man ska hålla ett öppet sinne. Slå inte bort en chans till njutning. Även om det är något du normalt aldrig skulle kunna tänka dig. Man missar mycket. Och om du inte provar hur ska du veta vad du gillar? Inom vissa ramar så klart.

Är det någon som vill dela med sig av något kul, någon aha upplevelse eller fråga mig något så meddela mig eller be om min mail!!

Sex.. ja visst!!
RSS 2.0