Blogg blogg!!

Tack alla ni som läser min blogg. Det är roligt varje gång ni säger att ni läser, skriver en kommentar eller helt enkelt bara finns som en av prickarna på statistiken. Skoj!

Nu har det börjat att hända saker i livet. Jag har börjat skolan och det har vatt i gång i ca två veckor. Det går bra även om det är mycket att ta in och ett nytt sätt att tänka på. Även en omställning med grupparbete med många viljor och många att ta hänsyn till.

Leon och Noel går på dagis 7 timmar om dagen och det går bra. De har sovit på dagis och äter lunch på dagis. Och varje morgon säger de äta mat daga och nanna daga :P Sa dock till på dagis i morse att de måste dra ner på sömnen. Vi provar med en halvtimme. De har inte gått att lägga dem på kvällarna och de somnar vid halv tio. Det funkar inte när de måste upp kl sju. Så får vi se hur det går.

Jag får nycklen till mitt nya alldeles egna krypin det 28 sept. HUr trevligt som helst är det. Ska bli så roligt och skönt. Känna att jag kan nyttja den friheten som jag känner och längtat så efter. Fick brev från tingsrätten att papprena på skildsmässan har kommit in och att den ligger i 6 månaders väntan.

Igår fyllde Casper 1. Ett år, var tog det året vägen undrar jag? Tänk att lilleman har blivit så stor. Vad roligt. Snart dags för honom att börja på dagis med. Den 1 okit börjar alla tre på nya dagiset.

Har fått tid för Noels operation också. Ska bli skönt att få den gjord även om jag tycker det är otäckt att behöva söva honom. Men det är en vanlig operation så det ska nog gå bra. Men som hönsa mamma man är så oroar man ju sig alltid. Jag sa det till min syster nu som fick sin första lilla flicka för två v sedan då hon sa att hon oroade sig hela tiden. Jag tröstade henne med att det kommer hon ha varje dag. Alla dagar med barn är fyllda med oro och dåligt samvete. Det som är bra är att man lär sig att leva med det och lär sig att inse att man faktiskt gör sitt bästa, och vissa dagar gör man inte det, men det är oki det med. Man är bara människa.

Ja det var völ allt för mig tror jag!! :)

You left me broken

I gave you everything from the start,
You left me with a broken heart.
You made me laugh, we had a ball,
You took my heart and let me fall.
Now I am standing here without you,
Wondering if you think of me too,
I am not ready; I can’t let you go,
I am feeling small, so very low.
Why did you go and made me sad,
I believed in you, it is making me mad.
Now I am standing in the rain,
Nothing can take away my pain.
All I can think of is the past,
Wonder why it couldn’t last.
I always though that in the end,
At least you’ll always be my friend.
I don’t know why you left or were,
I only know I am all alone here.

 

På väg mot framtiden!

Idag fick jag mitt efterlängtade besked. Jag kom in på utbildningen jag sökte. Det betyder att jag kommer att spendera de kommande två åren i skolböcker. Utbildningen är en distansutbildning via lärcentrum. Det innebär att det huvudsakligen är hemma studier men med träffar ca en dag i veckan. Utbildningen går via högskolan i Skövde men träffarna är i Gislaved. Det är 15 mil enkel resa och tar ca två timmar att köra el 4 timmar med tåg.

Första träffen var förra veckan då utbildningen började. Men då var ju jag inte där eftersom jag inte kommit ännu då. Andra träffen är i morgon. Den kan jag inte heller gå på. Dels för jag har Casper hemma och inte har dagis till honom ännu. Dels så är han sjuk och vi ska tillbaka till läkaren i morgon.

Han har sedan natten till i lördags varit febrig, gnällig, hängig och svullen på halsen. SÅ att man har sett svullnaden på utsidan. Vi åkte till läkaren i måndags som tittade och sa att allt ser bra ut. Vi skulle ta en sänka och så länge den inte var över 30 skulle inget göras. Den var på 96. Trots det fick vi besked om att åka hem och avvakta tills i morgon. Var han inte bättre då skulle vi komma tillbaka och ta ny sänka. Han är fortfarande slö, hängig och äter dåligt, så det blir att åka tillbaka i morgon. 
 
Ska lämna Leon och Noel på dagis först sedan åker vi direkt dit. Synd jag missar skolan eftersom det är enda gången innan grupparbetet ska vara inlämnat och jag vet inte ens vilken grupp jag tillhör. Men det får jag reda på snart hoppas jag och kanske att vi kan träffas i gruppen i alla fall.

Ska bli så spännande med allt som händer. Allt börjar falla på plats nu. Jag och barnen flyttar den 1 oktober. Under tiden har Martin flyttat ut under veckorna och bor i sin brors lägenhet på samma ort som han jobbar. Det är perfekt med bilen också så behöver han inte den ju. Nu är den på annons och hoppas på att den blir såld snabbt så jag köpa en ny bil. Vi flyttar till lägenheten och barnen börjar på nya dagiset samma dag. Har fått plats för alla barnen på samma dagis precis utanför lägenheten. Perfekt.

Nytt boende, nytt dagis till alla tre barnen, skola och ny bil. Allt verkar lösa sig tillslut ändå!!
Happy happy!! =)
RSS 2.0