Länge sen sist!!

Oj vad jag varit dålig på att blogg!!
Blir ju så nu när det är sommar och vi har inneboende hos oss. Inte mycket tid över till att sitta vid datan.

Det har hänt en del sedan sist. Jag och min man var på en restaurang på nationaldagen med min mamma och hennes man. Det var på en gårdsbutik utanför Laholm som två månader om året har öppet under sin sparrissesong. Det var buffe med många olika rätter. Temat som klart va sparris och alla rätter innehöll något med sparris. Det var gott och verkligen något jag kan rekommendera.

Jag har börjat jobba och det känns bra. Trivs på mitt jobb och med de andra anställda. Det är bra och det viktigaste. Samtidigt känner jag att jag måste börja planera för framtiden. Om ett år är jag klar med min utbildning. Om jag ska ha något eget är det nog dags att börja planera för det. Vi får se vad som händer.

Jag löptränar regelbundet och sist jag sprang var i söndags. Då blev resultatet 1,2 mil och 1h41min :) Det känns kanon. Längsta jag sprungit både i tid och sträcka.

På fredag åker jag och mannen till Göteborg för en weekend där. Vi kommer titta på Iron Maiden med förband Sabaton på fredagen och Metallica och the big four på söndagen. På lördagen har vi inte planerat något ännu utan kommer ta det som det kommer. Det ska bvli toppen att komma bort lite. Vi bor på 4 stjärnigt hotel och ska njuta av tiden och att bara vara. Hotellet heter hotel Villan och ni hittar det på hotelvillan.com om ni vill slå en kik på det.

Nu ska jag ut och springa igen så ni får ha det så bra :)

Tjipp i vippen !!
RSS 2.0