Bandit Boat!!

I morgon är det första april så var på er vakt för att bli lurade. Men nu var det inte det jag tänkte blogga om.
Idag är en stor dag i mitt liv. I dag är den dagen då jag tar över kontrollen över mitt liv. Tar tillbaka mitt egen värde och slutar vara beroende av andra för om jag mår bra eller inte. Hur kan det komma sig att man låter sig bli så beroende av någon att till och med ens välmående hänger på den person. Om man ska vara glad eller ledsen när man vaknar och hur dagen blir. Nej nu får det vara bra!! Nu är jag inte längre någon som sitter med svansen mellan benen och väntar på att något ska hända. Nu ser jag till att det händer eller skiter i det.
Om 12 dagar är jag dessutom skild och en ny era i mitt liv börjar. Och jag tar tillbaka allt jag skrivit i tidigare inlägg om kärlek och att ha någon att dela mitt liv med. Vet ni vad jag är inte redo för kärlek!! Det är min tid nu. En ny tid. En tid för mig, för bara mig och sånt som jag vill göra. En tid där jag gör saker för att jag vill inte för att någon annan vill eller ber mig. Nu är det min tur!!
Och just idag var jag sugen på att åka med Bandit båten. Det är en kryssning på 23 timmar med massa live hårdrocks band. Det kommer bli asgrymt. Det är något som bara jag vill. Som jag gör för mig. Längtar verkligen!!
Nej nu ska jag göra mig i ordning för att hälsa på goda vänner och ha en riktigt trevlig kväll.
Ha en bra lördag på er alla!!

I wish I was a little bit taller

Så lyder första raden på en låt. Orden ka enligt mig ha många olika innebörder. I mitt fall som bara mäter 152 cm ovan jordens yta kan det vara rent fysiskt så att jag önskar att jag var länge. Sen som med allt annat kan det ha en djupare mer under liggande mening. Oavsett så var det inte det jag skulle skrova om idag.
Jag har precis lämnat barnen på dagis. Dom va hemma igår efter lite sjukdomar och förkylningar. Men idag fick dom gå dit och det var dom glada över. Själv är jag mer eller mindre kass, förkyld och inte alls helt hundra. Förutom en känslomässig berg och dal bana just nu som ni säkert förstått att jag är inne i så börjar kroppen säga ifrån att nu får det vara nog. Min kropp behöver, värme, glädje och livsnjutning.
Det var länge sedan jag vaknade och kände mig glad på morgonen. Kan nog inte minnas när. Inte det att jag är sur eller på dåligt humör heller men jag är inte den glada spralliga livsnjutaren Åsa. Det börjar ta på mitt välmående och jag är ganska trött på att känna mig trött, hängig och nedstämd.
I torsdag var jag på stranden och gick en lång promenad. Jag gick så långt jag kände för åt ena hållet sedan vände jag och gick uppenbarligen tillbaka. Stranden är en harmonisk plats. Att lyssna på musik i lurarna som blandar sig med ljudet från havets vågor. Något som jag gillar är ljudet av snäckor som krossas. Samma med ljudet av is som brister. Det känns lite sadistiskt att det är något som måste gå sönder, men det är ett underbart vackert ljud. Att gå och titta på snäckorna och lyssna på vågorna och känna frikheten i luften från havet. Det är nästan magiskt.
När jag gick där och försökte insupa all energi jag bara kunde hittade jag tre fyra snäckor som utmärkte sig från mängden. Dom var lätt rosa/röd aktiga i färgen. Men mot de vita och fåtalet svarta var de ändå i ögonfallande även om de var mycket små. Väldigt vackra att titta på med sin fina färg men ändå fick jag känslan av sorg. Svårt att beskriva och säkert låter det lite flummigt i era öron men det kändes i mig.
Deras vackra och i ögonfallande yttre som täcker den sorgsna tomma insidan.

Jag erkänner...

Idag är ingen bra dag i mitt liv. Den är full av ångset och saknad. Jag känner mig ensammast i världen och är väldigt trött på att inte ha någon vid min sida. Någon att krypa upp i famnen på, någon att vila huvudet mot och något att vakna upp med vid min sida. Jag är trött på att känna mig oälskad och värdelös. Jag vill ha någon som som saknar mig, som frågar hur min dag har varit och som frågar vad det blir till middag. Jag vill ha någon att längta efter när jag sluta jobba och som får mig att vakna tidigt på morgonen full av fjärilar i magen.
Ja jag vet att jag har mina barn. Men nu pratar jag om någon att dela min vardag med. Någon som håller sin hand i min och håller mitt hjärta ömt. Någon som slänger sig på soffan efter maten och kollar på medan jag diskar. Någon som kollar på TV på kvällen medan jag surfar. Någon att krypa ner med under täcket och vakna upp med. NÅgon som sitter sidan om mig i soffan med sina armar om mig. NÅgon som vill vara med mig. Jag vill vara kär, galen och känna lycka. Jag vill bli fnittrig, glöttig och förvirrad.
Tack för ordet!!
Hittade en intressant artikel för övrigt idag om det som jag alltid sagt att fysisk aktivitet är bra för sex livet :)
http://www.metro.se/halsa/ny-studie-traning-kan-ge-sexuell-njutning/EVHlcv!eEY6eXfe53HZc/
RSS 2.0