Bandit Boat!!

I morgon är det första april så var på er vakt för att bli lurade. Men nu var det inte det jag tänkte blogga om.
Idag är en stor dag i mitt liv. I dag är den dagen då jag tar över kontrollen över mitt liv. Tar tillbaka mitt egen värde och slutar vara beroende av andra för om jag mår bra eller inte. Hur kan det komma sig att man låter sig bli så beroende av någon att till och med ens välmående hänger på den person. Om man ska vara glad eller ledsen när man vaknar och hur dagen blir. Nej nu får det vara bra!! Nu är jag inte längre någon som sitter med svansen mellan benen och väntar på att något ska hända. Nu ser jag till att det händer eller skiter i det.
Om 12 dagar är jag dessutom skild och en ny era i mitt liv börjar. Och jag tar tillbaka allt jag skrivit i tidigare inlägg om kärlek och att ha någon att dela mitt liv med. Vet ni vad jag är inte redo för kärlek!! Det är min tid nu. En ny tid. En tid för mig, för bara mig och sånt som jag vill göra. En tid där jag gör saker för att jag vill inte för att någon annan vill eller ber mig. Nu är det min tur!!
Och just idag var jag sugen på att åka med Bandit båten. Det är en kryssning på 23 timmar med massa live hårdrocks band. Det kommer bli asgrymt. Det är något som bara jag vill. Som jag gör för mig. Längtar verkligen!!
Nej nu ska jag göra mig i ordning för att hälsa på goda vänner och ha en riktigt trevlig kväll.
Ha en bra lördag på er alla!!
RSS 2.0