Nya äventyr

Sitter nu på en buss genom ett regnigt Skåne. Om mindre än 10 dagar öppnar tågbanan igen efter sommarens banarbete och det ska bli underbart att kunna åka mellan mitt hem och Peter på 50 min i stället för buss i 50 och sen vänta på tåget och sen tåg i 20 min. Drygt är det. Tar man bort min väldigt irriterande förkylning som jag har lagt på mig just nu så är dagens resa ganska kul. Eller ialla fall anledningen bakom den. Jag ska nämligen hem och hämta mina knattar och vår katt. Sedan ska vi med fullastad bil åka tillbaka till Peter och följa med till hans mamma på kalas. Katten ska få flytta dit eftersom hon vill vara en utekatt och inte trivs med att hon inte har möjlighet att komma ut. Dom bor på en gård där hon kan springa fritt. Tror det blir bra, även om det känns vemodigt efter att haft henne i åtta år. Men det är för hennes skull.
Efter kalaset åker vi rillbaka hem till Peter och barnen ska för första gången sova hos honom. Jag med så klart men dom har inte sovit där innan. Det blir nya äventyr oxh spännande för dem. Ja det ska bli riktigt roligt faktiskt. Får väl se hur hans lägenhet klarar en barninovasion ;) Men efter alla hans fester känns mina barn som ganska lugna.
Nej hörrni ni får ha en underbar dag trots regnet. Do the best you can of what you get!
Kram

Till dig

Jag tycker om hur dina ögon ler när du ser på mig
Jag tycker om att känna dina andetag mot mina läppar när du ligger tätt intill mig
Jag tycker om hur du låter mig somna i din famn innan du försiktigt vänder dig om
Jag tycker om hur dina kramar får mig att känna mig varm i kroppen
Jag tycker om när du skriver god morgon och hoppas jag sovit gott
Jag tycker om när du skriver att du saknar mig när jag inte är hos dig
Jag tycker om hur det känns när du håller mig i din famn, pussar min panna och säger att du tycker om mig
Jag tycker om dig

Verkligheten runt hörnet

God morgon världen!
Det är måndag morgon. Klockan slog precis 06.15 och jag sitter åter på tåget från min pojkvän. Men i stället för att ta mig mot jobb eller sista tentan tar detta tåget mig efter ett byte tillbaka till verkligheten.

Det är idag det börjar. Det är idag verkligheten är tillbaka. Det är den 3 september och hösten är kommen. Sommar, sol, bad och semester är det slut på. Den 3de september och jag hälsar min systerdotter ett stort grattis på hennes 2 års dag.

Men nu är det som sagt dags att ta sig tillbaka till det som varit mitt liv de senaste två åren. Det som sysselsatt mina vardagar, kvällar och många långa nätter. Studier!

Idag bär det av mot mitt första upprop på högskolan. Det är en heldag och det är föreläsningar under eftermiddagen. Min första föreläsning på en skola i en sal full av levande människor, inte bara små blinkande namn på en datorskärm som distansstudierna mest bestått av.
Nej en riktig föreläsning, med riktiga föreläsare, lärare, elever, riktiga människor, på en riktig skola i den riktiga världen. Ser fram emot det massor.

Önskar er alla en bra dag .
Hej hej för nu
RSS 2.0