Nattliga tankar

Sitter här och väntar på besked. Noel och Martin åkte in till akuten eftersom Noel haft feber i snart en vecka och fick svårare att andas här på kvällen. Kändes tungt för honom att ta djupa andetag och tyngre än vanligt med vanliga andetag. Lika bra att kolla upp när det är andningen. Svårt att sova innan man vet besked.

Idag blev jag färdig med barnens julkalender. En fin kalender med ett brev från tomten dag 1. Sedan är där uppdrag varje dag fram till jul att göra för oss i familjen :)

På lördag är det äntligen dags för vår 1700-tals fest och den sista planeringen börjar ta form.
I dag bakade jag klart pepparkakorna med recept från 1700-talet och på torsdag ska vi hämta kläderna vi ska ha på oss :)

Nej dags att försöka sova lite nu i väntan på besked från Martin.

God natt mina vänner 💞🌺

Inspirationsdag

I går var vi på julmarknaden i Hembygdsparken med våra produkter och sålde. Det var roligt och lärorikt. Verkligen något jag inte trodde jag kunde. Men som ni vet för att komma framåt måste man utmana sig själv. Och det gjorde jag verkligen igår!

Det var en fin och solig dag mesta tiden. :) Och något av det bästa är ju att jag själv får välja vem jag vill jobba med 👍

Idag bar färden åter till Kungsbacka tillsammans med Anna-Ida. Det var dags för inspirationsdag med recognition och föreläsningar 👏👏

Så härligt att få lyssna på inspirerande fantastiska människor.
Idag var det en man som gjort Iron man 4 gånger! Och hans fru som hatade idrott efter att ha blivit mobbad i skolåren. Som sedan spelade Allsvensk fotboll och idag jobbar som PT och hälsoinspiratör!

Vilka människor det finns. Att höra hur andra kämpar och kämpar och har öden värre än andra som ändå reser sig gång på gång som livet kastar skit. Som reser sig, kommer tillbaka starkare, gång på gång på gång. Som blir framgångsrika. För att de kämpar på och ALDRIG ger upp.

De se motstånd som "FÖRSPEL" till framgång.

Det är mitt nya favoritcitat. Helt underbart ju.

Våga drömma!! Våga följa dina drömmar och våga fortsätta. Sluta jämföra dig själv med andra och sluta tävla i vem som har mest att göra.

En UNDERBAR dag!! 🌟👏🌟🎅

Lördagkväll

Oj vad tiden går. Den bokstavligen springer iväg och jag hinner knappt med känns det som ibland.

Om 1 månad fyller våra tvillingar 9 år. Helt sjukt, 9 år sedan jag väntade dem och var så spänd inför att möta dem.

Det är nu 2 år sedan jag gjorde min massageutbildning och samma dag fick veta att jag Peter väntade vårt första barn.

Det är 3,5 månad sedan jag började jobba efter föräldraledigheten och snart 1 år som jag jobbat med Forever.

Det händer så otroligt mycket och det är så fantastiskt rolig att se vilken utveckling främst barnen men även jag själv gjort och fortfarande gör.

Och det bästa av allt är att jag är långt ifrån klart. Jag har bara precis börjat min resa mot mina drömmar. Och kommer ej nöja mig förrän jag är där. För det är just det som skiljer oss, vissa tror på sig själv andra inte. Vinnaren är den som gör ändå. Oavsett om du tror eller ej. Den som fortsätter kämpa och jobba mot sina mål, trots brist på tro.
Vem väljer du att vara?
Kan jag, kan du!!

Heja!!

RSS 2.0