Oj vad tiden går

Ja minsann känns som om tiden bara flyger iväg.

Kunder trillar in till massage och visningar rullar på 😄

Helgerna avlöser varandr och i morgon är det fredag igen. Denna helgen är det dock jobbhelg. Men det är oki!

På lördag väntar tjejfest med ett gäng härliga tjejer som jag träffat via öppna förskolan :) super kul!

Inbjudningarna till syrrans fest är äntligen levererade till sina ägare så här kommer som utlovat en kopia på texten.

Temat är 1700talet och just nu pågår jakt på att få fatt på kläder efter århundradet. Vi ska iväg och kolla på ett ställe vi hittat att hyra. Planeringen för festen är i fullgång och lekar och bus är på pappret. Ska bara fixas rent praktiskt också. Längtar!


I lördags hade vi fruhippa för min älskade vän som gifte sig i samband med deras barns dop ❤️ en toppen dag med fotbad, hemmaspa, tårttillverkning, stan och avslut på Wild west i Halmstad.

Fantastiskt trevlig dag 💋☕️🌺

Idag hade jag en trevlig företagspresentation med härliga människor här hemma.

Go fika och härliga människor :) min favorit typ av dag 🌟👏

Igår var det en tur till hästen och efter skolan fixade jag och barnen till årets pumpa.

Go kväll på er alla och trevlig helg :)

Planering

Ni vet känslan när man planerar något en längre tid och när det sedan väl är dags. Man ska få se om praktiken är lika bra som teorin. Alla detaljer som klarats och finputsas på som äntligen ställs till sin spets. Det är en av tjusningarna med att planera fester tycker jag. Pirrigt, spännande och alldeles underbart. 
 
Just nu är vi i full gång med systers 35års firande och inbjudningarna är färdiga och skickade. 
 
 
Här smälter Malin rött vax till sigillet på kuverten. 
 
Stämplen sätts på plats en kort stund. 
 
 
Klart :) 
 
Väldigt väldigt roligt att göra och inte speciellt svårt. Gällde att få rätt på vaxet bara så det ej smälte för mycket eller för lite. Ni vet lagom 😀
 
själva inbjudan sparar jag lite till då familjen ej fått den med posten idag. Men håll till godo, snart så kommer de. 
 
Idag var jag och lillan på affären efter att vi lämnade pojkarna i skolan. Planen var att åka till stan med Malin och hennes lille Noel, men vädret ville annorlunda. Så det blev affären och masfrukost hemma hos oss. Hittade en fin orange duk att höst pimpa huset med. Blev rätt snyggt tycker jag iaf :) 
 
Roligt att köra egen vagn tycker Azzarina :) 
 
 
Nåja ni förstår trots alla sakerna hoppas jag :) tänkte mig svarta tabletter som ser ut som moln och lite nya stolar till det. Snyggt och framför allt barnsäkrare. Lilla loppan klättrar nämligen upp på stolarna vi har nu och sedan upp på bordet. Så med nya stolar utan "pinnar" kanske hon ej kan det. 
 
Azzarina skakar hand. Ser värre ut än det är :) 
 
När vi hämtat pojkarna i skolan blev det en tur till lokalen för att hämta lite grejer Och en vända till Biltema för att köpa lamineringspapper. lamineringsmaskien måste vara ett av mina absolut bästa köp. Har använde den så många gånger redan. Toppen :) 
 
Självklart blev det en snabb fika också på Biltema :) 
 
Nöjda barn, nöjd mamma och väldigt nöjd plånbok :) 
 

Just another day in paradise

Måste sova, dags att gå och lägga sig. Vill inte. 
Huvudet sprutar ut idéer och jag vill bara jobba jobba jobba och jobba. Men jag inser att det inte går kl 23.17 på kvällen. Alla andra sover och mina planer involverar andra. Lika bra att försöka slita sig och hoppa i lådan för att vara pigg och utvilad i morgon och redo att ta tag i dagen. 
 
Det har varit en väldigt bra dag idag. Först frukost med lillan, sedan massagekund medan hon var hos Martin Och fikade kanelbulle och lite till 😜 sedan hem och mysa en hel del till. När lillan sov passade jag på att ringa och boka lite möten och planer mitt jobb lite. När hon vaknade åkte vi och hämtade kusin Malte på förskolan. Han blev glad att följa med hem. Dom är så fina ihop och leker fint tillsammans. Eller ja dom leker ju inte direkt med varandra, men dom leker sidan om varandra. Bråkar inte och knuffas och håller på. Skönt 😀 
 
När mannen kom hem åkte jag tillbaka till min fina loktal för ytterligare två massagekunder. Det är verkligen härligt att få komma din. Tända ljus, avslappnande musik, lugn, ro och harmoni. Så det blir på ett sätt både jobb och avslappningsstid för mig där. 
 
Hem och avsluta kvällen med mer bus med lillan. På onsdag kommer äntligen mina tre små knattar igen. Inte så små kanske men ändå mina knattar. Saknar dem ❤️😍 tur vi bor grannar så jag ser dem ofta även km dom är hos pappa 😀
 
i morgon bitti kommer min handledare hit. Då blir det frukost, planering och lite mer planerande ☕️🍼🍉🍓
 
god natt på er kära läsare :) 
 
 
RSS 2.0