Alla kallar mig för discotjej

idag var vi lediga från förskolan eftersom de skulle ha planeringsdag för personalen. 
Igår var vi där 1,5h och det gick verkligen super bra. Azzarina går omkring på hela området och utforskar. Hon går en bra bit ifrån mig och Peter och personalen tar henne med sig. Än så länge finner hon sig i att de hjälper henne, men om hon ramlar eller blir ledsen så är det så klart mamma och pappa som gäller. Då är det ju bra att vi är i närheten. 
Dagis är uppdelat i olika små områden inomhus. På ett ställe är det babblarna, på ett annat kan man bygga och ett tredje rum utforskar man paprikor eller planterar något spännande. Just nu håller de på med projekt om hållbar utveckling. De är dessutom en giftfri förskola och har därför inga leksaker eller annat i giftig plats. (Ja det är det faltiskt i det mesta). 
Azzarina älskar musik och börjar dansa så fort hon hör en melodi, det spelar ingen roll om det är radio, mamma som sjunger eller en mobil som börjar ringa. Hon dansar med ändå. Därför drogs hon såklart till discorummet. 
 
Dansa, pausa, dansar och pausar :) 
i morgon är det dags att prova äta lunch på förskolan. Då ska Peter följa med ensam. Jag ska nämligen på frukostmöte för att planera hösten och vintern. Förutom att jag får hjälpa och coacha folk till att nå sina mål och drömmar, vilket jag älskar, så är fika och att träffa Goa människor det bästa med mitt jobb och företag :) 
 
Nu ska jag krypa under täcket och läsa lite i min bok Snacka snyggt sedan blir det sova för att sedan vakna och gå upp med barnen och lämna dem i skolan i morgon. 
 
God natt på er godingar :) 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0