Nystart och slutspurt

Veckans inskolning har gått väldigt bra. Idag var lillan lite ledsen men det gick snabbt över och hon fann sig igen. I morgon är hon ledig så vi får se hur fredagen går. Hon har nog kommit på att hon ska bli lämna nu. Dessutom är där några barn Som är ledsna samtidigt som hon kommer och ska lämnas. Klart att det påverkar tänker jag. 
 
På måndag är det dags för Peter att börja jobba igen och ordningen blir återställd. Dessutom inviger jag min nya lokal med en VIP för mina närmaste. jag behöver lite möbler och ska ge mig iväg ut på jakt i morgon. Det är så mycket jag vill och det ska bli så kul att få ihop alla bitarna och ställa ordning i lokalen :) 
 
Ni kan börja boka tid från och med tisdag. Välkoman :) 
 
Idag var jag på lunch hos en gammal kompis. En tjej som jag var bästa kompis med från första dagen på dagis tills vi började sjuan och gled åt olika håll. Sedan dess har vi stött på varandra någon gång men inte direkt haft kontakt. Jag ringde henne och undrade om hon ville veta lite mer om mitt nya företag och businessen jag bygger upp. Det ville hon gärna och det blev en god lunch hemma hos henne. Hur fantastiskt roligt som helst. Hade inte varit för att jag bestämt mig för att satsa på Forever hade jag inte ringt henne. Då hade jag aldrig efter 15 år käkat lunch hemma hos henne, träffat hennes underbara dotter eller sett hennes fina hus. Så tack Forever för att jag måkte ta mig ur confortzonen och våga prata med folk. Underbart!! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0