Visning och visioner

Har haft en del visningar den senaste tiden. I torsdag hade jag en härlig visning, en igår och ytterligare en i dag. Har tre visningar till inbokade denna månaden.

Det är så fantastiskt trevligt att få komma ut och visa upp våra härliga produkter. För att inte prata om alla underbara människor jag får träffa.
Dagens visning var hos en kvinna jag inte ens kände för några månader sedan. Jag kontaktade henne som massör och ville presentera företaget. Det var inget för henne att jobba med, men en visning ville hon gärna ha. Kul :)

Målet för april närmar sig sakta men säkert. Har en bit kvar med är halvvägs av det som krävs för månaden iaf. Wiiii tänk om det går. Det ska gå :D

Hade massage på ett företag innan idag. Ett återkommande företag som jag varit på några gånger nu. Har även fått in ett till företag som bokat upp mig sista fredagen i månaden. Där är dom ca 7-8 personer varje gång. Så kul 👏👏 Det känns verkligen som det är på rätt väg nu. Det är roligt och det är spännande.

I morgon kommer killarna hem från en vecka hos sin pappa. Då blir det mys och tjat 🙈 igen. Hehe, nej få blir skönt att få hem dom igen. Mina stora killar blir ju 10 år i dec. 10 ÅR hur lång tid som helst, som känns som det gått så fort. Poff sa det bara.

Vad gjorde du för tio år sedan? Vad gör du om tip år? 🌸🌟

Paniken som infinner sig

När man inser att man faktiskt kanske når sitt mål. Mentalt är jag redan i mål. April är över och jag står där och har tagit nästa steg i karriären med Forever. Jag vet hur det känns i kroppen, jag känner stoltheten och värmen som sprider sig i kroppen. Sedan inser jag att shit jag kanske klarar det. Om jag gör det så kommer jag få stå på scen, inför flera hundra personer och ta emot deras jubel och applåder. Jag ser. Jag kan se vad jag har på mig, jag ser hur håret det ut. Känner hjärtslagen öka medan jag går med nervösa men stolta steg upp för trappan. Pulsen ökar och jag blir svettig i handflatorna.
Jag går upp på scenen och publiken står upp. Jag vet precis vad jag har på mig, jag ser det framför mig. Jag har drömt om det både på dagen och natten. Jag avslöjar inte för er ännu vad jag har på mig det får bli en överraskning tills den dagen jag står där. Den 13/5. Den 13/5 står jag på scen som i mina drömmar och tar emot publikens jubel för att ha tagit ett steg i karriären. Jag rodnar, jag jublar, jag är stolt!!
Är inte i mål ännu, men jag har sett det. Jag vågar tro på mina drömmar och följa dem :D

Vill du ha hjälp att följa och uppnå dina drömmar? Tveka inte en sekund till utan hör av dig till mig! Kan jag, kan du :D

Söndag söndag söndag

Är det bara jag som känner att man upprepar samma sak flera gånger varje dag? Vet inte vad det är med barnen just nu men det är mest tjat tjat tjat. Är det nån slags för-tonår, hormoner eller vad är det som gör mina små älskade pluttar till små älskade monster? Allt ska ifrågasättas och att få hjälp med minsta lilla är nästan omöjligt utan fajt. Men skam den som ger sig som med allt annat. Konsekvens konsekvens komsekvens. Och mobil och spelförbud hjälper till 😂👏

Igår var vi hos Peters familj och firade hans lillasyster som fyllt 20. En trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

En stund innan vi skulle åka blev jag sugen på att klättra lite min poledance stång. Sen jag köpte den när jag fyllde år har mitt största mål varit att kunna klättra upp på den. Alltså klättra upp och röra vid taket. Körde mitt program som jag brukar göra för att komma igång lite nu. Och brukar avsluta med att hänga i den så länge jag kan på olika vis för att få upp styrkan i armarna. Testade och klättra upp igen och jodå nu nådde jag taket! Inte bara en utan fyra gånger. Helt fantastisk känsla. Känner mig så på topp just nu.

Full av energi, förväntan och glädje. Mål efter mål blir uppfyllt och mitt stora mål för april känns som det faktiskt är möjligt! Det SKA gå. På måndag annandag påsk kör jag igång en 9 dagars kickstart. En utrensning och omstart av kroppen, varit mycket fusk och onödigt senaste tiden. Så nu är det verkligen dags för den där kroppen jag längtar efter och förtjänar :)

Vill du hänga på? Säg till så berättar jag mer 🌟🥂👍💚

Åh förresten missa ej vår helt nya hudvårdsserie :)

RSS 2.0