Kanske kan bli frisk snart

Idag blev det vårdcentralen. Mest för Noels del då han har ont i halsen och feber. Tänkte att när vi ändå var där kunde de kolla i mitt öra också. Varit febrig och hängig sedan förra lördagen. Orkeslös och ont i örat. Eller mer en obekväm känsla, lock och täppt typ. Iaf.

Dom kollade i halsen på Noel och tog temp. Övervägde att inte ta halsprov men jag propsade på att det kunde dom väl lika gärna göra när vi ändå var där. Sagt och gjort. Dom hade egentligen inte tid med mig men eftersom vi ändå skulle vänta på Noels svar i 5 minuter så då passade hon på att kolla i mitt öra.

Domen blev halsfluss för Noel och extern otit (inflammation i hörselgångarna).
Penicillin åt oss båda några dagar.
Men nu vänder det förhoppningsvis och vi börjar bli friska igen :)

Men nu får gärna våren komma 🌸🌼🌺

Trotsade dock dessa sjukor och begav mig till stallet. Hade lovat syrran och kände att jag trots allt behövde komma ut en runda.
Gick riktigt bra att rida idag och hon kände väldigt harmonisk. Kul! Mocka och fixa tar sin tid och när jag tre timmar senare kom hem sov lilla dottern och det var dags att natta pojkarna.

Lite i slappe i soffan och ladda om batterierna för en ny dag med vab i morgon. Sedan massagekunder på kvällen, så det är bara att orka sig dit. 3 eller 4 kunder i morgon som väntar på en härlig massage.

Har fått höra av flera kunder att jag borde ta mer betalt för jag är så duktig 👍🙈😀 det är roligt att höra, men svårt att genomföra. Får kanske höja priserna lite efter sommaren när jag varit igån ett tag :D
God afton på er så hörs vi snart igen 🌼🌞🌺

Banan och kokospannkaka med honung
Varm choklad med vispgrädde
Hästarna i stallet
Penicillin

Mitt i natten

Ja nära nog iaf. Kl är 23.45 och resten av familjen har precis lagt sig. Ja så klart gick barnen och la sig efter fångarna på fortet vid 21.30. Men nu har mannen också lagt sig och lilla Azzarina som är förkyld och sover oroligt har somnat om igen.

Det är nu jag kan sitta helt ensam i soffan och bara andas. Se på va jag vill. Ja jag skulle ju kunna sova också och det ska jag göra snart med. Men ibland är det bara så skönt att vara ensam vaken. Och jag som aldrig varit någon morgonmänniska kan ju inte vakna extra tidigt och bara vara. Nej då får det bli nu mitt i natten när jag ändå är relativt pigg.

Helgen är full av aktiviteter som vanligt. I morgon blir det först bowling och lunch :)

På söndag är det andra trevligheter på egen hand men mer om det en annan dag.

Vi hade några dagar med vårväder och passade på att vara ute och leka lite. I morse var snön tillbaka.

Ha en fin helg på er där ute så hörs vi igen :D

Nytt år, ännu ett!!

God afton på er!
Det är kväll. Klockan har slagit 21 och här sitter jag i tysthet. Pojkarna är hos sin pappa, Peter spelar fotboll och lillan sover gott.

Idag är det min födelsedag. 34 år ung slår åldern över till. Men jag har ingen panik. Ingen åldersnoja. Jag är glad. Glad och tacksam över att jag fick ett år till. Ett år att glädjas, fröjdas och bara tillsammans med familj och vänner.

Det har varit en bra dag. Den började med att mannen hade med sig en kopp kaffe och en flaska välling när han väckte mig och dottern i morse. Han besparade oss skönsången.

Efter en händelserik dag på jobbet var det dropp in fika på stora killarnas fritids. Mums med egengjorda semlor :)

Hem och alla kom hit. Pojkarna, Martin, morfar, lillebror Zebastian och Peter. Då blev det familjepizza 👍👏

Min present som jag själv valt ut och beställt bestod av en poledance stång. Den är monterad och klar så nu blir det att försöka dansa några dagar i veckan.

Hej armmusklerna, vi ses snart!!

Happy happy birthday ❤🌹❤

RSS 2.0