Varierande arbete

God afton på er :) 
 
isag var det 18 månaders kontroll hos BVC. exakt på dagen och allt. Lillan hade gått upp ordentligt denna gången och väger numer 9900g. Det var vaccination ockSå. Inte lika roligt. Men lillan var duktig och gråtet gick snabbt över. 
Efter det var det direkt dags för förskolan då jag hade massagekunder bokade idag. Och hör och häpna, inte en enda liten tår. Hon backade fint in och satte sig i pedagogens knä. Jippi!! Hoppas det kommer släppa nu 😀👏
 
Tre massagekunder hade jag idag och det var vad som hans med. Peter fyller år idag och sedan var det dags för träningskväll. Bokade en gymnastiksal och alla fick komma. Det var ett pass från Forevers F15 pass vi körde, med fokus på styrka. 
 
Fördlag på nya dagar är den 4/2 kl 10, 7/2 kl 18, 8/2 kl 18 eller 9/2 kl 18. Meddela gärna vilken av dessa dagar som passar DIG bäst :) 
 
Slog mig också idag vilket otroligt omväxlande mitt jobb med Förever är. Ena kvällen är det träning, en dag fika, en annan ett möte via Skype, en visning med spa och fotbad för att som till helgen gå på fest med "Röda matta" tema. Hur häftigt är inte det då. 
 
Klädförslag på helgens Hollywood fest :) 👏✨
 
Kvällens träning 😀
 
Grym kväll, grymt jobb, Bästa teamet och bästa valet 😀
 
 
 

Fredagsbus

Vi har en dotter som är en riktig teaterapa. Hon hoppar och skuttar och snurrar och spexar så fort hon får en chans. Så roligt att se henne med massa sprall i benen. Hon och Casper kanske startar ett band en dag 😂😍

Azzarina var lika ledsen i morse när jag lämnade henne. Men sedan sa pedagogerna att hon varit en pigg och glad Azzarina. Underbart att höra. Då kanske hon släpper loss sitt sanna jag även där 😍

När jag hämtade henne åkte vi och handlade kvällsmat och sedan hem och städade. Trevligt att ha helt nystädat och fint en fredagkväll :)

Kvällen har bestått av mys med lilla familjen. Och massa bus. Azzarina stod på golvet och hoppade och visade tydligt att mamma och pappa också skulle göra det. Sedan var det bara att följa efter. Hon skrattade och njöt. Finns det något bättre än glada barns skratt? 😍❤️😘

Nu sover mannen och dottern och jag sitter och planerar för närmaste framtiden. Börjar hända lite saker och det är så otroligt spännande just nu!! Wii, ser så fram emot detta året 😄🌟👏🌟👏

Andra bullar

Japp idag har vi varit lediga jag och lillan. Så inga tårar vid lämning. Eller jo hon gråter faktiskt varje dag när vi lämnar brorsorna i skolan, men det går snabbt över när hon förstår att jag är kvar :)

Vi har lekt med duplolego, My little pony och spelat "Bobo" på pappas padda. Det är min typ av dagar det :) Skulle kunna ha det så varje dag. Vara hemmafru på heltid ;)

I kväll ska jag ha en visning med Forever och det är hela 12 personer som anmält sig. Ser väldigt mycket fram emot det. Det är alltid lika roligt att komma i väg på visningar och träffa folk. Speciellt när jag varit ledig under dagen kan jag ha gott samvete för att jag åker i väg på kvällen :)
Och så är det så fantastisk kul att träffa alla kunder, gamla som nya. Det är ju trots allt tack vare dem som jag fortsätter. Dem och mitt härliga team.

Och min dröm om att leva på mitt företag endast!!

Nu är det snart dags att hämta busarna på skolan så lillasyster ska snart väckas.

Ha en bra eftermiddag så hörs vi igen :)

Vad drömmer du om?? Hur vill du ha ditt liv? :)

RSS 2.0