Halvvägs

Det är nu halvvägs igenom min fullbokade vecka. Det har gått bra än så länge :P

Idag var det Smoothieprovning och det finns många roliga smaker att prova.

Vattenmelon och jordgubbar
Apelsin och citron
Blåbär, björnbär, physalis och choklad
Äpple, kanel och vanilj
Fruset kaffe och vanilj
Choklad, jordgubbar och hallon
Hallon, mango och vanilj

Vattenmelon var min favorit, sedan kaffedrinkar. Riktigt gott :)

I morgon väntar strokeutbildning hela dagen. Sedan är det planläggning med Jennie, min handledare, för april månad och kvällen avslutas med en VIP hos en grym, trevlig och härlig ny tjej i teamet :)

På fredag är det massage på företag med 8 bokade. Heldag med andra ord. Härligt 👏👍 Så får vi se hur kroppen mår efter det.

Vill ni ha ett alternativ till godis i påskäggen så kommer här lite förslag:

Deo och after shave
Omega 3, C-vitamin och vitlök
Gelly och propolis
Gelly, Propolis, Lotion, Moisterizing lotion
Resekit: shampo, balsam, duschcreme, lotion och tandkräm
Gel och joost

Trevlig kväll och fortsättning på veckan på er :)

Fullbokat!!

Yes, det är en skön känsla när almanackan är full med tider till olika saker. Nästa fredag är jag bokad på ett företag för massage och ska ha 10 personer. Spännande att se vad de tycker, om det blir fler bokningar efter och hur kroppen mår.

Har även några massage därutöver nästa vecka. På onsdagskvällen ska jag ha en smoothieprovning här hemma :) blanda drinkar och mixa bär :) ska bli spännande och roligt.

På söndag har vi loppis här i byn. Jag och en vän som dragit ihop och fixat. Ska bli kul. Måste bara hitta tid att få ihopa lite saker att sälja ;)

Efter loppisen är det VIP hos en ny tjej i teamet och sedan en ny VIP igen hos henne på torsdagen :)
Spännande händelserik och fullspäckat schema alltså.

Men först ska jag njuta av en härlig ledig helg :) nästan ledig iaf :D

Affärskvinna

Haha ja eller vad ska man säga. Har i alla fall känt mig som en sådan de senaste dagarna. Först var det ju nätverksträff igår med chefer och egna företagare. Idag var det invigning hos en av mina företagsmassagekunder. Riktigt trevligt att bli inbjuden och få komma och vara med. Känns proffsigt och som jag är på väg med företaget framåt.

I morgon en heldag i Malmö med ännu fler äventyr och härliga möten :)

Idag fick jag även meddelande av en av mina teamedlemmar att hon hittat sin första återförsäljare :) Det är det som gör det hela värt det. Att se teamets alla framgångar. Tillsammans. Att få hjälpa andra nå sina mål och drömmar samtidigt som jag jobbar för och mot mina egna mål. Ett av mina största mål med Forever känns som om det är inom räckhåll och inte alls omöjligt längre.

Hade jag inte börjat jobba med Forever för ett år sedan hade jag inte vågat satsa på mina drömmar. Jag hade inte vågat ta för mig och ens tänka tanken att vara med i ett nätverk av starka kvinnor. Och jag hade aldrig varit först upp som frivillig att blåsa glas med 20 främlingars ögon på mig.

Men jag vågade och min resa har bara börjat. Och jag känner att allt är möjligt. Jag kan verkligen bli allt jag vill och få allt jag vill. Bara jag vågar hoppa!

"What if I fall? But darling What if you fly?"

Vad väntar du på?

RSS 2.0