Det finns bara en sak jag är rädd för

En cykel. Ett mål. 1,2 mil enkel väg sedan tillbaka.
Tänkte att jag skulle ta cykeln och leverera lite produkter till kunder idag. Till saken hör att jag nästan aldrig någonsin cyklar.
Jag är inte rädd för cykeln. Jag är inte rädd för vägen. Jag är inte rädd för uppförsbackarna och inte heller smärtan i låren. Jag är inte rädd för att kräkas på vägen mot framgång. Jag är lite lite rädd för farten i nedförsbackarna och att tappa kontrollen och falla. Men det finns en sak som skrämmer mig ordentligt. Och det är att kroppen ska få för sig att den inte orkar och att den lyckas övertala hjärnan till det. För smärtan i låren förlamar inte mig men huvudet kan slå undan benen på mig på 1 sekund.
När sista backen kom och det kändes som cykeln gick baklänges nästan och låren skrek av smärta, då får huvudet stäppa upp och tala om att hålla i. Du kan, du orkar du ska!!! För att ge upp och leda cykeln var inte ett alternativ. Att ge upp finns inte!! Och då måste huvudet vara med.

Då kom jag att tänka på Renata klumskas fantastiska föreläsning i januari om när hon skulle bestiga mount Everest. Sätt bara ena foten före den andra.. hela vägen. 👏🌟så bra. Det och Doris, ni vet hitta Nemo och Hitta Doris. Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma. Ett steg i taget mot målet. Och den där känslan när man är klar, inte den där man vill dö för man är så trött och öm i hela kroppen, utan den andra. Den positiva känslan som talar om för dig att du är bäst i världen. Att det finns inget du inte klarar om du bara vill. Den känslan 👌🌟😍 Den får du bara när du vågar utmana dig och ta dig förbi bekvämligheten. En av de bästa känslorna i världen. 🌞🌺

Ännu en helg lider mot sitt dlut

Är det bara jag som tycker att helgerna går lite för fort? Vilken tur att jag var ledig i fredags och är ledig igen i morgon ;) eller ja nästan ledig iaf. Lite varor att leverera till kunder, möten att boka och nya teammedlemmar att stämma av med. Men sådant känns inte som jobb.

Har haft en fantastisk helg. I lördags var vi bara hemma och hade det mysigt. Fixade i trädgården och åt frukost utomhus.
Vi spelade badminton på nya settet som Peter var i väg och fyndade.

Idag sov vi alla till kl 8.00. Lyxigt :) kl 9.15 begav jag mig till Värnamo för en härlig lunch hos min handledare med goa kollegor från teamet. Det är alltid så kul att komma dit för alla är glada och positiva. Och försöker hitta lösningar om någon tycker något är svårt. Det känns att vi är där för att hjälpa varandra och att de verkligen bryr sig om hur det går för mig. Vad jag vill och varför. Och hur kan de hjälpa mig att komma dit :D Super härligt att vi lyfter varandra ist för vassa armbågar och sig själv först.

Sedan var det direkt hem och hämta familjen för kalas hos barnens kusin som fyllt 8. Vi var ute hela tiden och det är så härligt att njuta av solen. Jag älskar verkligen som och värme. Min hud är skeptisk ;) Men solkräm på och sedan aloe Vera gelly efter så får även huden bästa förutsättningar för att kunna njuta av solen. I morgon kommer ett inlägg om hur ni kan skydda er mot mindre trevliga saker som hör sommaren till. Läs då :)

Vill också tips om vår träningsbox. Ett färdigt paket med träningsschema och färdig räknat kostschema. Nu kan du låna hem en Box av mig i 3 dagar för att testa upplägget och smaka på produkterna. På så vis köper du inte grisen i säcken. Du har inget köpkrav efter du lånat och skulle du köpa och ändå ångra dig har du 90 dagars nöjdkundgaranti.
Så fritt fram att prova 🌸🥂

Bild från tidningen Hälsa och Fitness som tipsar om vår Argi+.

Bättre sent än aldrig!

Så trött när jag slutade jobba idag 21.30. Trött i kropp och framför allt i knoppen. Var beredd på att åka direkt hem och lägga mig och sova. Ska börja kl 7.00 igen i morgon bitti.

Men så när jag kom ut från jobbet och kände hur skönt det var ute och inte mörkt ännu heller så kände jag att jag nog skulle passa på och hinna ut en runda.

Sagt och gjort. Hem och bytade om till träningskläder och i väg. Blev 30 min isf för 20 var planen men det var ju så skönt ute.

Och att få koppla in hörlurar i öronen och bara njuta av musiken, utan att prata med någon, är härligt. Tankarna kan vandra i väg vart dom vill. Väldigt nöjd med mig själv just nu 👏

Nu blir det att krypa ner hos den sovande dottern och mysa lite. Vi hade en fin förmiddag ihop idag. Vi var i stallet och fixade och tittade på hästarna. När vi kom hem gjorde vi pannkakor tillsammans och sov sedan en liten stund ihop innan det var dags för jobb och förskola 🌺🌟

RSS 2.0