Imse vimse spindel

Gillar du spindlar? Om inte, varför?
Jag kan inte säga att jag hatar dem men jag är livrädd för dom. Verkligen verkligen super rädd. Då är det ganska naturligt att många frågar varför jag har en spindel tatuerad på min arm.

Jo, Lika mycket som jag är rädd för spindlar, fascinerar de mig. Spindeln är ett litet djur som är lätt att krossa men som också kan vara livsfarligt.
Spindeln har ett nät av olika trådar som på olika vis bidrar till den trygghet och struktur spindeln har i sitt liv. Ett spindelnät, som den själv spinner. Ofta går nätet sönder och spindeln får börja om, bygga nytt och köra på. Den ger aldrig upp. Det är lite spindlens liv att spinna nät.

I mitt liv är det också jag som håller i trådarna. Jag har ett nät(verk) av människor runt omkring mig som bildar mitt hem och mitt liv. Men i mitten finns jag. Jag väljer och spinner de trådar jag vill bygga vidare på. Och det är många trådar att hålla ordning på för att ej få ett hål i nätet. För alla trådarna är viktiga för helheten.

Ibland händer det att en tråd brister och nätet börjar svaja i ena sidan. Då gäller det att fortsätta spinna och få ihop den brustna delen med nya trådar för att undvika att det blir ett hål och hela nätet brister.

Förstår ni min jämförelse? Jag är spindeln i nätet som spinner mina trådar, håller ihop mitt liv och bygger det som jag vill, åt mig och min familj.

Alla relationer är viktiga delar av helheten och även den minsta tråd har största betydelse för att nätet ska vara stabilt.

Alltså var spindeln i ditt eget liv. Bygg ett nytt ät om det gamla brister. Det viktiga är att fortsätta spinna, mot ditt mål och det liv du önskar. Vilka trådar behöver du?

God natt med er :)

Min spindeltauering
Fick en superfin bukett blommor av min handledare idag som var så stolt över det jobb jag gjort 😍
Amanda Jona [FOTOGRAF]
2017-05-05 @ 07:13:12
URL: http://amandajona.se

Så himla kul att få läsa dina tankar bakom tatueringen :)

Svar: Vad kul att du gillar det :) tack!
Åsa

warrenel69
2018-08-26 @ 00:55:31

Very recently started new conjure up:
http://michael.projects.telrock.org

allantg18
2018-11-05 @ 05:05:26

Shemale photos
http://futanari.replyme.pw/?private.ariana
amateur transexual pictures transsexual free shmale sex shemal free movies labyboy pics

allantg18
2018-11-05 @ 05:05:44

Shemale photos
http://futanari.replyme.pw/?private.ariana
amateur transexual pictures transsexual free shmale sex shemal free movies labyboy pics
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0