Valborg idag!!

Malmö gick bra. Jag körde ner redan vid elva på måndagen så kunde pojkarna sova sin middag i bilen. Väldigt tyst och skönt. VI kom fram och åt lite lunch. Sedan gick vi ner till stranden. Vi gick ut på bryggan och sedan ner i sanden. Pojkarna fick gå barfota och tyckte det var super kul. De gick ner och plaskade i vattnet med händer och fötter. De plockade lite stenar och smakade på tången. Livet var nog väldigt härligt för dem då. Det kommer komma bilder men vår kamera är inlämnade så jag måste vänta tills jag fått bilderna av Melissa som fottade.

Natten gick bra och pojkarna vaknade halv sju. På tisdagen var vi ute på  lekplatsen på förmiddagen och åkte sedan till nya köpcentret entré. Där åt vi wok till lunch. Leon och Noel tyckte nudlarna var långa och kladdiga men väldigt goda :)
Det blev lite shopping. HIttade en top till mig och strumpor till barnen. Letade efter vita nylonstrumpor. Finns ingen stans. Finns leggins men inte hela. Inte ens i en butik som bara sålde strumpbyxor. Ska ju ha till bröllopet. Men men jakten fortsätter!

Veckan har varit lugn annars. Jag och Pojkarna har varit ute mycket i solen. De älskar vara ute. Leon har lärt sig vad katten säger och Maou högt när man frågar honom. Och ibland ändå. Måste ju träna. Låter så gulligt. Så duktiga mina underbara barn.

Ikväll ska vi till mamma. Vi ska vara där kl 19.00. Men eftersom det är eldningsförbud blir det ingen stor brasa men det blir en liten så vi kan grilla i alla fall. För grilla får man. Trevligt trevligt.

Nej nu ska jag snart väcka barnen som sovit sedan ett. Tänkte de skulle sova ut ordentligt idag så de är lite med och vakna när vi kommer till mormor!! Men nu får det räcka!!

Kram och hej!
RSS 2.0