Händelserik dag!!

Igår var en händelserik dag. Först var jag hos min gyn-läkare. Blev ju skickad dit på remiss efter min skiktröntgen, då läkaren såg en knuta på min ena äggledare. Tydligen hade han känt den med handen också när han kände på min mage. Igår visade det inget och allt såg bra ut.
Mest troligt har det varit en cysta men som har försvunnit av sig själv. Det är nog anledningen till massa av mina smärtor. Nu är den borta men den kan också återbildas. Men inget jag behövde oroa mig över. Nej för cyctor i äggledarna känns ju tryggt!!

Började också jobba i går. Personlig assisten till en liten flicka. Hur gött som helst. Skönt att ha fått jobb och att det är något jag trivs med. Jag ska gå bredvid hela denna veckan och mest troligt jobba kvällen i helgen. Det är nice att det börjar rulla in lite kulor. Kommer jag behöva sen när jag flyttar om inte annant.

Ringde om lägenheten igår men de som bor där kommer nog bo kvar hela uppsägningstiden. Betyder att jag inte kan flytta in förrän den 1 okt. Men den som väntar på nått gott!!

Ni får ha det nice!!
RSS 2.0