Mot framtiden!!

Ny vecka igen och åter nya tag. Nu känns det roligt att vakna på morgonen om än jag är trött. CAsper sover dåligt fortfarande och det tar med och mer på orken och tålamodet. Vi var på BVC förra tisdagen och vägde. Han väger 10,7 kg. Han har ökat med 1,8 kg sen i september. Det är bra och han har för första gången sedan jag slutade amma gått upp ordentligt. Skönt. Fick droppar för hans mage så hoppas att när han inte är förkyld mer att de ska kunna hjälpa oss så han soverlite bättre.

Idag är det måndag och jag skulle va i skolan. Barnens dagis har stängt i dag och min mamma tog ledigt från jobbet för att jag skulle kunna va i skolan. Tyvärr blev min skjuts sjuk och jag är inte frisk nog för att ha ork att köra själv. SÅ det blev en heldag med barnen hemma i stället. Mamma kommer hit med hemgjord fiskgratäng så jag slipper laga mat i dag iaf. Skönt det.

Har gått upp lite i vikt igen så nu är det stenhårt i 3 v fram. DEn 20de februari har syster dop för sin lille Stella och då ska jag vara fadder. Känns roligt att de valde oss. Mig och Martin. Kul att de har förtroendet för mig. Jag och Pia ska tillsammans göra upp matschema och kämpa tillsammans fram till dopet. Vi har ca 3 kg var att gå ner tills dess så det finns inget utrymme för fusk.

Denna veckans matschema ser ut som följer: 

Måndag: Fiskgratäng.
Tisdag: Kyckling, cous-cous, morötter, avokado och citron
Onsdag: Vintersoppa, med köttfärs, vitkol och ris
Torsdag: Lax i ugnen med grönsaker, broccoli och kokt potatis.
Fredag: Kycklingwok med halloumi och färsk pasta.

Morgonpromenad måndag-fredag
Gym: tisdag, torsdag o lördag
löpning: onsdag och fredag

Typ så ser det ut. Däremellan blir det plugg, kärlek och allt annat som hör vardagen till :)

RSS 2.0