En vecka kvar!

Martin ska vara hemma hela nästa vecka också. Det känns skönt. Även om det ska bli lite skönt att komma in i sina egna rutiner och vardagen när han börjar igen. Och så klart lönen till hans konto!!
Nu har vi varit förkylda i ca en vecka och det är ganska drygt. Pojkarna var inte på dagis tis och ons så de har varit hemma länge nu tillsammans med mamma, pappa och lillebror. Imorgon ska de dit i alla fall och det ska nog gå bra. De frågar ofta om dagis så jag tror att de faktiskt vill dit, leka av sig lite.

De har börjat prata en del också. Säger inte direkt ord kanske men kan vad alla djuren säger. De säger nanna, tittut och mycket mer. De är verkligen duktiga och förstår vad man säger till dem. Mina stora stora duktiga barn. Så stolt man kan vara redan efter 21 mån.

Igår fyllde Martins mamma år och då var vi där. Vi var först en runda på familia. Men de hade tre års jubileum och massa uppträde. Så lagom till Sarah Dawn Finder skulle spela åkte vi hem. Det var trevligt litet kalas och blev inte så sent.

Nu ska jag se vad som finns i frysen så vi kan få någon middag idag.
Kram!!
RSS 2.0