Nyårsafton!!

Idag är det nyårsafton och jag och Martin sitter hemma själv och firar. Vi skulle varit hos Malin och Jocke men eftersom pojkarna varit dåliga så hoppade vi över det. Tyvärr, såg verkligen fram emot det väldigt mycket. Men så är det. Barnen måste komma först.

Vi har ätit mozzarellafylld bacon inlindad fläskfilé med potatisgratäng. Glacerade rotfrukter och en god sallad. Och så klart sås. MUMS vad gott dte var! TIll efterrätt ska vi ha creame brulle. (eller hur man stavar). Sedan blir det lite godis och film. Har massa på datan.

Imorgon jobbar tyvärr Martin mellan 8 och 16. Men det är ju bra för vi behöver pengarna. Fick ett roligt besked idag men det är hemligt ett tag till så jag återkommer till det senare. På fredag ska vi ut och handla lite. På lördag jobbar Martin igen och vi ska packa. Sedan åker vi till Sälen på söndag morgon.

Vid ca 4.00 så att pojkarna sover så mycket som möjligt i bilen på vägen. Sedan vill vi helst inte att de ska sova efter kl 14.00 för det pajar mycket på kvällen. Vi ska köra med Bertils bil en v70. Där finns ingen airbag fram så där kan vi ha en stol fram och en bak. Så kan en vuxen sitta bak och roa båda barnen och den som kör kan koncentrera sig på det.

Nu ska jag upp och fixa efterrätt.. Gott!! Vi hörs igen .. Om det dröjer är det för jag är i SÄlen och ej har internet..

Kram och hej!
RSS 2.0