Förkylningstider och julplanering

Alla man möter var man än är, är förkylda. RInger man någon och frågar hur läget är, så är de förkylda. Tråkigt men sådant är det just nu och ca en månad framåt.

Något annat som det är hög tid för nu är att planera julen. Trots att vi har ett fast schema med hur vi gör och vem vi ska vara hos varje år så blir det ändå en massa frågor och funderingar från folk som undrar. MIna föräldrar är skilda och Martins bor ihop.

Vi har lagt upp det så att vi tar lillejulafton varje år med min pappa. Då träffas vi hos min syster, hennes man och lilla kusinen. Julafton har vi vartannat år med min mamma och vartannat med Martins föräldrar. Vi ser till så det är samma år som mina systrar em ska man köpa till och vem ska man byta med?

Det året vi firar julafton med köper vi något litet till alla och mer till barnen. De som vi inte firar med på julafton köper vi något litet var och en och lägger i en stor säck. Sédan spelar vi julklappsspel. Det innebär att man kanstar en tärning, och beroende på vad den visar händer olika saker. Man får paket och ibland får man ta från någon annan, byta och så vidare. Alla får till slut något paket och det kan vara vad som helst och från vem som helst. Väldigt trevligt spel och kul sätt att byta paket på.

Och då e det snart dags att handla till alla. SKa nog göra en paketlista i kväll. Har en massa födelsedagar under hösten och fram till jul. Så det blir en lång lista. Men det är roligt att fundera och handla. Lika bara att börja i tid så får man inte allt på samma gång.  

Kram för nu!!

Nu går det fort

Tiden flyger i väg. Känns som det precis var helg. Men är bara en dag kvar innan det är dags för Martin att vara ledig igen. Ska bli skönt att ha honom hemma två dagar. Är ganska tufft med två förkylda pojkar och själv inte må så bra. SNorig och känner mig hängig. Det har ju tyvärr gått ut över träningen och har inte blivit någon löpning sedani torsdags. Fast hade ett hemma träningspass i måndag. Men det räcker inte. Men så länge jag inte är frisk får det vara så. Tänker på vad jag äter extra i stället.

Noel börjar gå ordentligt ni. Mer och mer. Han följer gåstolen när den flyttar sig och går längs bordet framför soffan. Han är så duktig. Någongång trillar han klart också men blir stadigare och stadigare. Duktig pojke. Får vi se hur lång tid det tar innan han kan gå själv. Leon ligger nog inte så långt efter. Spännande verkligen spännande.

Tittar på Hells Kitchen. Vilka amatörer. Haha känns som om jag hade gjort det bättre. Och då har jag ingen som helst erfarenhet eller kunskap. Men vissa saker fattar man ju av eget huvud. Men väldigt underhålland eoch pinsamt att titta på.
Nej nu ska jag joina min man i natten!!

Kram
RSS 2.0