Lördag idag!

Då har ännu en vecka snart gått till ända och det har varit en bra vecka. Lov från skolorna och mina syskon har varit hos mig. Det är skönt att ha hjälp från dem under dagarna. Gör stor skillnad att ha någon som hjälper till med den lille medan man tex lagar mat eller städar.

I tisdags fick jag hämta Leon från dagis och ta med honom till BVC när jag skulle dit med Casper. Han hade en blåsa på tungan. Det visade sig vara höstblåsor som är väldigt smittsamt. De kan få feber och sluta äta eftersom det gör för ont. Stackare. Casper vägde vi och mätte. Han är 56 cm lång och vägde 4950 g. På onsdagen träffade han läkaren som sa att det var en perfekt liten kille. Det visste ju mamma redan ;-)

I tisdags var även min goda vän Melissa från Malmö på besök. Det var väldigt trevligt att träffa henne eftersom jag inte sett henne sedan bröllopet. Vi fikade glöss, pepparkakor och lussebullar som jag bakade dagen innan. Hur gått som helst. Älskar lussekatter.

Denna helgen är det den årliga julmarknaden på Wrams Gunnarstorp. Blir nog inget besök dit dock. Är väldigt trevligt med blir mest meck med alla barnen och Malin som jag brukar åka med ska inte dit så blir det inte samma sak.

I morgon är det dop för lilla Emma. Här i Östra så det är skönt. Nära och bra! Martin som har jouren ska så klart jobba men han hinner kanske hem i tid. Vi får se.

Har varit duktig och varit ute och gått på morgonen innan frukost. Tisdag, torsdag, fredag och idag. Känns skönt att ha kommit igång lite och röra på sig. Nu ska kilona väck och det är på riktigt och för alltid denna gången.  Håll tummen!!

Kram

Varit tyst här ett tag nu!

Vi har haft fullt upp med att renovera badrummet och fixa i källaren. Det blir helt nytt i badrummet, kakel och klinker, duschpanel, vaskar och allt. Bastun ska ställas i ordning och sedan byggs det en relax. I den ska det finns vilstolar, TV, stereo, öl/vinkyl. Det börjar ta form och det är kul.

Li, Zeb ocg Big är hos oss. Det är trevligt men intensivt. Blir många till middagen men samtidigt har jag barnvakter så jag kan hjälpa Martin och då får vi gjort en massa. Casper är sex v i morgon. Tiden går kanon fort och jag hinner knappt med. Nyss var jag höggravid och nu är det snart jul.

Noel har börjat vakna tidigt. Mellan halv sex och sex. Han är ofta helt hysterisk och väcker Leon. Sedan ska de inte somna om och båda ska ligga hos mamma. Helst ovanpå mig. Hur drygt som helst. Men man får väl vänja sig vid det. Noel har också börjat prata en massa och säger flera ord. Så roligt. Han säger, Pia, Big, bil, bebis, titta, tittut m.m. Leon pekar på Casper och säger Pappoooor!! Så roligt!

Igår bakade jag lussebullar! Kanon gott. Det var kanske lite tidigt men det är underbart och det godaste som finns! Brukar äta den första på Norra Vrams julmarknad som är tradition. Men får väl ta en där också!! 

I fredags var Anna och Niklas här och vi gjorde hemmagjord pizza och tittade på Idol, åt godis och spelade spel. Det var hur trevligt som helst. Tycker verkligen om att umgås med dem. Det är så lätta att ha att göra med, jordnära människor helt i min smak!! 

Får väl göra något nu!! Hej hej!

1 månad!

Idag är Caper en månad. Det har verkligen gått fort. Tiden bara springer i väg. Snart är det jul igen och sedan dags för Sälen. Innan det ska pojkarna fylla 2 år. Känns helt otoligt att de är 2 år sedan de föddes. I januari fyller Martin 25. Det sker samtidigt som vi är i Sälen så vi får se hur mycket firande det blir, men lär ju bli en god middag i alla fall. Får se vad vi kan hitta på.

I natt sover Martin borta. Jag har ingen hos mig så ska bli kul se hur natten funkar. Dagen har gått kanon. I morse var vi på öppna förskolan här i Östra. Det tycker barnen är super roligt. Leka med barnen, sjunga och dansa. Lillen har ju inte så mycket glädje av det ännu. Men det kommer. Sedan var Nellie, Melvin och Malin här en runda och lekte och åt lunch. Alltid lika trevligt. Snart kommer Markus hit en runda. Ska se film, snacka skit och äta lite godis.

I morgon är det fredag. Det är kanon.
Nu ska jag göra mig klar att köra och fixa film. Passa på medan barnen sover!!
Puss hej
RSS 2.0