Lördag idag!

Då har ännu en vecka snart gått till ända och det har varit en bra vecka. Lov från skolorna och mina syskon har varit hos mig. Det är skönt att ha hjälp från dem under dagarna. Gör stor skillnad att ha någon som hjälper till med den lille medan man tex lagar mat eller städar.

I tisdags fick jag hämta Leon från dagis och ta med honom till BVC när jag skulle dit med Casper. Han hade en blåsa på tungan. Det visade sig vara höstblåsor som är väldigt smittsamt. De kan få feber och sluta äta eftersom det gör för ont. Stackare. Casper vägde vi och mätte. Han är 56 cm lång och vägde 4950 g. På onsdagen träffade han läkaren som sa att det var en perfekt liten kille. Det visste ju mamma redan ;-)

I tisdags var även min goda vän Melissa från Malmö på besök. Det var väldigt trevligt att träffa henne eftersom jag inte sett henne sedan bröllopet. Vi fikade glöss, pepparkakor och lussebullar som jag bakade dagen innan. Hur gått som helst. Älskar lussekatter.

Denna helgen är det den årliga julmarknaden på Wrams Gunnarstorp. Blir nog inget besök dit dock. Är väldigt trevligt med blir mest meck med alla barnen och Malin som jag brukar åka med ska inte dit så blir det inte samma sak.

I morgon är det dop för lilla Emma. Här i Östra så det är skönt. Nära och bra! Martin som har jouren ska så klart jobba men han hinner kanske hem i tid. Vi får se.

Har varit duktig och varit ute och gått på morgonen innan frukost. Tisdag, torsdag, fredag och idag. Känns skönt att ha kommit igång lite och röra på sig. Nu ska kilona väck och det är på riktigt och för alltid denna gången.  Håll tummen!!

Kram
RSS 2.0