Nya kurser och stressiga slut

 
I dag skrev jag tenta i engelska kursen. Det var sista momentet i den kursen och resultatet blev godkänt. Skönt! Var inte särskilt förberedd och det är inget jag rekommenderar. Stressigt och med en bebis som var halvt vaken, missnöjd och behövde ny blöja mitt i allt. Tentorna går på tid så det var kanske inte så klokt att göra den när Peter ej var hemma och kunde ta lillan. Men men nu är det gjort iaf och jag klarade den. Väntar svar på en inlämningsuppgift i den kursen och sen borde det vara klart. Känns skönt att ha den avklarad då det började två nya kurser idag. 
 
Nu läser vi Interkulturell kommunikation och Spedition. De började idag. Väldigt intressanta kurser känns det som. Tur det eftersom utbildningen är inom logistik och spedition ;) 
 
Barnen har varit bråkiga idag och jag har fått tjata för att få lite hjälp. Men det gör jag för dom ska minsann hjälpa till. Azzarina dansar på måndagar och när vi skulle iväg blev hon arg för ingen av brossorna ville med. Lilla Adelie hatar att åka bil och blir tvärilsk när man sätter henne i bilstolen. Dessutom ska vi hämta Peter vid stationen och lagom till vi kom till Ängelholm stod det en lastbil mitt i rondellen där vi skulle svänga ut. Det var bara att hitta en annan väg runt och lyckades precis undvika att bli påkörs av en annan bil som svängde ut i rondellen trots att jag var inne i rondellen redan. Pust! Jaja vi kom i tid och allt gick väl. 
 
Det var också utvecklingssamtal för Leon o Noel idag. Dom sköter sig bra och jag är väldigt stolt över att dom är så duktiga. Inför att de börjar 7an nästan år så ska klasserna delas upp i nya klasser. Då tänker vi att det nog är dags för dem att komma i vars en klass. Vi får se till våren men känns som ett bra steg mot lite mer självständighet. 
 
I lördags var jag på en spakväll med några härliga kvinnor. Dom hade bokat mig för massage, ansiktsbehandling och fotbad. Varje gäst betalat en liten summa för deltagandet och får med sig en härlig goodiebag med grejer därifrån. Super lyxig att få vara med på spakvällar. Det gör jag gärna om, så boka du också om du vill :)
 
Nåbål, nu är det dags att sova lite. I morgon kommer massagekund och barnen ska till skolan och förskolan. 
 
 
Lite massage på sambon :) 
Lillan med härlig mjölkmustasch börjar bli stor 😍
Goddiebags till kunderna på spakvällen 🌟🌸
RSS 2.0