Livsuppdatering

Fick hem mina knattar i fredags i vanlig ordning. Deras pappa kom och lämnade dem och hade med sig middag så vi åt tillsammans. Trevligt och skönt att det funkar. Har jag förresten berättaat att jag är skild? Brevet har kommit med den sista bekräftelsen att vi är skilda. Det känns inget speciellt. Det är skönt att det "äntligen" är över och att vi kan släppa det och gå vidare. Det känns samtidigt konstigt att se sig som skild. Men men det är ju bara en benämning inget som definierar mig som person. 
I går åkte jag och barnen på marknad. Där fick barnen leka brandmän och spruta vatten på eld och även åka upp i korgen på brandbilen. Vi åkte karuseller eller ja hoppade i ett hopptorn i alla fall. Sedan åkte vi till min bonussyster med familj och grillade och skulle bada i poolen. Men badkrukor som dom är mina små tyckte dom vattnet var lite för kallt så det blev inget bad. Men god mat och massa bus för barnen. 
Idag har vi varit på hemnygdsparken och tittat på djuren. Kaninerna är favoriterna eftersom barnen fortfarande minns att de fick deras nappar förra sommaren. Barnen fick leka och busa på lekplatsen också. Det är en påfrestning för min stressnivå kan jag lova. Inte för att det är svårt att göra saker med mina barn inte alls, dom sköter sig och lyssnar i de alldra flesta stunder. Men hönsig som jag är så vill jag ha full koll på var dom är hela tiden och nu börjar dom vilja vara på lite olika platser och springa på vars ett håll. Dom är duktiga och säger till innan dom ändrar kurs med sen ska jag ändå följa dem. 
I övrigt så är livet precis som det ska. En dag går och en ny kommer. Jag har otroliga vänner och familj runt omkring mig som stöttar i alla lägen. Vänner kommer och går och de riktiga består. Jag kräver inte att folk ska förstå allt jag gör eller hålla med i alla lägen. 
Ibland tar livet vändningar som man inte önskar och som man inte kan påverka. Det ända man kan göra i det läget är att härda ut. För man vet att med tiden som går blir det bättre. Och det kommer en dag då du upptäcker att du inte tänkt på situationen på länge. En dag.. det är bara att härda ut stormen. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0