Massa mys

Just nu ligger det fem barn och sover i min lägenhet. Kontrasten från när de alla var vakna och tystnaden som nu sänkts sig över rummen är nästan öronbedövande. Och här sitter jag och bloggar om allt och inget. Barnen och jag lånade två extra pojkar idag för bus och övernattning. Det har gått fantasktiskt bra att natta dem och de har lekt disko och haft fredagsmys. Mamman fick njuta en stund av sina goa vänner innan de tog tillfället i akt och begav sig hem för lite ensammys. 
 
Jag har fått undan disken från kvällens middag och sitter nu och myser i soffan och längtar till i morgon då det väntas trevligt efterlängat besök. På söndag blir det förhoppningsvis en tur till Skånes Djurpark om bara vädret tillåter oss det. Annars tar vi busfabriken. Jag, mitt trevliga besök och mina barn, barnen som är här idag och deras underbara mamma och bonuspappa.  Det ska bli mysigt.
 
I dag kom barnen efter att ha varit en vecka hos sin pappa. Det är skönt att få hem dem och jag har saknat dem. Vardagen kommer tillbaka och trots att dte är lördag i morgon så måste jag vara inne och tvätta. Men det gör inget, för det är så mitt liv är och jag gillar mitt liv. 
 
De sista tiden har verkligen bestått av massa mys och roligheter. Allt från vilda fester långt in på natten, till karuseller med barnen, ensamtid och solstol på stranden. Goda vänner och härliga människor. Beachhandboll, filmkvällar och middagar. 
 
Det ända som är bättre än att somna i en famn, det är att vakna i en. 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0