Gekås inspiration och företagande

I morse gick jag upp innan ottan. En heldag på teatern i Kungsbacka var planerad. Eftersom vi skulle vara på plats kl 11 och det bara tar ca 1,5 H att köra dit tyckte vi att det var en bra idé att köra lite tidigrare så hann vi köra inom Gekås i Ullared. 
 
Är ingen direkt fantast av Gekås men tänkte jag kunde passa på att fUlla garderoben till lillan inför förskolestart som är på måndag. Även grabbarna behövde påfyllning av kläder. 
 
Sagt och gjort vi körde dit. Var där 06.40 och dom öppnar kl 7.00. Helt galet att stå i kö för att komma in men det gjorde vi iaf. 2h senare var vagnen full. Alla kläder på listan var med och alla julklappar köpta. Även lite saker till min nya lokal fanns med :) 
 
 
Vi körde vidare till Kungsbacka Med ett snabbt stopp för kaffe ☕️
 
Dagen bjöd på dels talare från Forever, om hur det gjort, var de börjat och så vidare. Väldigt bra att höra andra människors historia och känna igen sig i deras berättelse. Alla som tagit ett steg vidare i sitt företag får dessutom komma upp på scen och ta emot publikens jubel 👏👏👏👏
tänk om chefen samlat alla och applåderat åt dig på ditt "vanliga" jobb 👍
 
Dagens huvudtalare var Johannes Hansen. Wow alltså vilken kille. Inte bara snygg, jäkligt grym och inspirerande. 
Ni vet en sån person som puchar dig, som tvingar dig framåt och tvingar dig till handling. En sån jobbig jävel är han. Helt underbart att bli motiverad och sparkad i baken 👏😜🌟👊
 
 
En helt fantastisk dag alltså helt värd en semesterdag :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0