Visning och visioner

Har haft en del visningar den senaste tiden. I torsdag hade jag en härlig visning, en igår och ytterligare en i dag. Har tre visningar till inbokade denna månaden.

Det är så fantastiskt trevligt att få komma ut och visa upp våra härliga produkter. För att inte prata om alla underbara människor jag får träffa.
Dagens visning var hos en kvinna jag inte ens kände för några månader sedan. Jag kontaktade henne som massör och ville presentera företaget. Det var inget för henne att jobba med, men en visning ville hon gärna ha. Kul :)

Målet för april närmar sig sakta men säkert. Har en bit kvar med är halvvägs av det som krävs för månaden iaf. Wiiii tänk om det går. Det ska gå :D

Hade massage på ett företag innan idag. Ett återkommande företag som jag varit på några gånger nu. Har även fått in ett till företag som bokat upp mig sista fredagen i månaden. Där är dom ca 7-8 personer varje gång. Så kul 👏👏 Det känns verkligen som det är på rätt väg nu. Det är roligt och det är spännande.

I morgon kommer killarna hem från en vecka hos sin pappa. Då blir det mys och tjat 🙈 igen. Hehe, nej få blir skönt att få hem dom igen. Mina stora killar blir ju 10 år i dec. 10 ÅR hur lång tid som helst, som känns som det gått så fort. Poff sa det bara.

Vad gjorde du för tio år sedan? Vad gör du om tip år? 🌸🌟
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0